IN MEMORIAM

dijous, 8 de maig del 2008

La XXVI Volta a Peu a Pego.









Quan ja estem a dijous i ja han passat diversos dies des de dissabte passat, ja és hora de parlar un poc de la nostra carrera, encara que encara no estan tots els problemes solucionats, només falten per aclarir les classificacions i les possibles desqualificacions, però l'important ja esta.
Dissabte passat com tots sabem, vam celebrar la XXVI Volta a Peu a Pego, i ha sigut esta una edició de rècord, ha sigut una edició en què hem fet coses noves, tots els números són més alts i com succeïx en totes les edicions també hem trobat coses en què devem millorar.
El primer gran numere que ens trobem és el dels participants, enguany hem tingut a 1236, són molts i pense que hem muntat una carrera que ha estat a la seua altura, no ha faltad aigua, tampoc camisetes, així com la bossa d'avituallament que hem pogut omplir per a tots.



Només hem fallat en dos coses i és que encara que sabíem que serien molts els corredors, fins que no els ham tingut en carrera no pots adonar-te realment del problema i encara que havíem ampliat la zona de meta es va demostrar que no era suficient i es formá en algun moment de la carrera una cua a l'entrar en meta, així com l'arreplega del tiquet, i això que vam col·locar una impressora de suport que resulta insuficient, estos han sigut les dos fallades mes importans que hem tingut enguany i dels quals hem pres bona nota per a l'any que ve esperem es puguen solucionar, el problema de les classificacions que també el vam tindre, encara que és un fallada de l'organització de la carrera no estava en les nostres mans el poder solucionar-lo.
Un altre gran numero d'enguany han sigut la quantitat de camisetes, estàvem preparats per a 1400 en la carrera gran i per a 300 en les infantils, com veieu un gran esforç econòmic.
La quantitat d'aigua que teníem per a repartir també ha sigut rècord, 4000 botelletes d'aigua així com sucs, pastissos, rosquilletes i revistes.
Però no sols hem millorat en els números també l'hem fet en les atencions i en la posada en escena de la carrera.
L'eixida, enguany ha estat preparada per a fer-la mes espectacular, l'eixida dels corredors ha estat acompanyada per una llarga traca i una pluja de serpentines que ha fet que els corredors estigueren rodejats per una atmosfera de festa, un però faltà la música.
Una altra novetat és que hem obsequiat totes les dones amb una rosa, una novetat que han provat res més i ni més ni menys que 156 dones, un número que encara que alt deu anar augmentant i que nosaltres devem fomentar perquè ancara hi ha molta diferència.
Una altra novetat d'enguany, amb la qual hem volgut repartir premis a molts participants, ha sigut la d'obsequiar a totes les centenes amb una botella de vi i un llomello embochao, cal dir que ens ha surtit mal perquè a l'espatlar-se la informàtica sol vam poder donar a les dos primeres centenes, però l'anirem repartint en les pròximes carreres de la Marina.
Un altre numere que ha augmentat i sense el qual no hauria sigut possible la carrera ha sigut la quantitat de col·laboradors que hem tingut, han estat en tots els sectors de l'organització, dorsals, entrega de camisetes i aigua, control de carrers.
Ha sigut molta la gent que desinteressadament ha estat ajudant, moltes les entitats que han posat al seu personal hi ha treballar perquè dissabte passat tot isquera quasi bé, és possible que no nomene algun, però serà per oblit, gràcies a:
M. I. Ajuntament per deixar que els seus treballadors ens ajuden.
A la Policia Municipal que ha posat a tots els seus agents a treballar perquè els corredors tingueren un circuit tancat al trànsit i que pogueren trobar un lloc on aparcar.
Al Coordinador d'Esports que ens ha donat totes les facilitats perquè tot estiguera en el seu lloc.
A l'Àrea de Turisme que ens ha donat tota la publicitat necessària perquè tots els participants quan tornen l'any que vénen estiguen perfectament informats de tots els llocs que poden visitar.
Al Club Triatlón d'Oliva, sense el qual no haguera estat el circuit completament tancat.
A Acció Urgent ja que amb la seua ambulància i els seus membres repartits per les pistes i el circuit ens han donat tranquil·litat per si succeïa algun accident.
Ja repassarem les participacions dels pegolins y les conclusions pa un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada