IN MEMORIAM

dilluns, 19 de maig del 2008

A Pego la nit és més fosca.



Entrarem en les pròximes setmanes en una sèrie d'eclipsis que deixaran a les nostres nits un poc mas fosques, dos de les nostres estreles mes brillants patiran un eclipsi, Carlos Siscar estarà en eclipsi total durant un mes per culpa de la ruptura d'un xicotet os del peu encara que estic segur que és el mas gran de tot el club.
I Vicent Franquesa en eclipsi parcial per un tall en els dits que li ha trencat un altre os xicotet d'un dit però en este de la mà.
Com veieu els nostres dos millors maratonians estan lesionats, un poc mas greu Carlos que després del mes d'escaiola haurà de tornar a poc a poc a agafar la forma així que fins a mitjans de l'estiu no tornarem a tindre al nostre Bay de sempre.
Per a Vicent Franquesa serà molt mes ràpida la recuperació, tan sols fins que desaparega el dolor i després a córrer això si amb el dit enguixat.
En estos dos casos són accidents que res tenen a veure amb el nostre esport però que ens impedixen practicar-lo, i haurem de traure si es pot alguna cosa positiva d'això, a Carlos li talla la millor temporada de la seua vida i hauria de prendre's este mes com un merescut descans, recuperar tot el desgast que a patit durant tota la temporada i així poder començar la pròxima ben carregat d'energia, per a Vicent estos set o huit dies de descans li seran de gran ajuda per a llevar-se de damunt tot l'estrés que porta acumulat després de tants caps de setmana competint a límit per a aconseguir els màxims punts per a l'equip.
Si volem sempre podrem trobar alguna cosa positiva, però per al nostre club no trobe cap benefici, dos de les nostres mas brillants estreles han perdut temporalment un poc de llum, l'Ambra estarà fins a l'estiu un poc en la penombra, en les nostres nits hi haurà menys llum i només ens deurem alegrar a veure com van apareixent en el cel xicotets puntets lluminosos que cada dia ens estan il·luminant un poc més i que esperem que acaben per convertir les nits de Pego en les més estrelades.

1 comentari:

  1. Espere que aviat tinguem de nou les dos supernoves.

    Ànim als lesionats/ferits!!!!

    A recuperar-se!!!!

    ResponElimina