IN MEMORIAM

diumenge, 3 d’agost del 2008

¡Jo vull ser seleccionador de Kenya!

     Ja esta prop la Marató Olímpica, sera el 24 d'agost, sera la marató mes important dels últims 4 anys, possiblement no sera la de mes nivell però això ens dóna igual, nosaltres no volem saber qui és el corredor mes ràpid ni el que millors marques té només volem saber qui sera el Campió Olímpic en els pròxims quatre anys, qui entrara en la història de la marató, volem saber qui sera el guanyador de la Marató de l'Olimpíada de Pequín 2008.
     I per a això tindrem en la linea d'eixida no als millors corredors de marató del món sinó només tres representants de cada país i donem gràcies a Déu que així siga perquè si la participació es buscara per marques, per exemple les 300 millors marques, o les 400 … no hi hauria color, o millor dit seria color africà.
     Açò fa que endevinar el guanyador siga un poc mes fàcil, però de totes maneres cal arriscar-se, si peguem una mirada a la llista de millors marques d'esta temporada, - només he posat els que han baixat de 2:08 - .


    Veiem que tenim a 21 corredors però ¡o sorpresa sorpresa! hi ha 14 de Kenya, i per sort com sabeu només participen 3, si miràrem la llista mes baix els números es multiplicarien, m'imagine l'esforç del seleccionador de Kenya per a buscar a tres bons corredors.
     El seleccionador d'Etiòpia també ho té difícil, només quatre corredors i el numero 1 que no vol participar – Haile Gebrselassie – Molt complicat.
     Només dos blancs, un americà i un altre suís, i ja només ens queda un marroqui.
     Si no estiguérem en una marató olímpica el guanyador estaria en esta llista, però l'Olimpíada és algo molt diferent, tres corredors per país, que segur que molts d'ells facen anys que s'estiguen preparanse per a eixe dia, el pronostique és de veritat molt difícil, faltarien els espanyols, els italians i els portugesos i la resta de tota Àfrica.
     Però cal ser valent i cal mullar-se, qui s'atrevix a fer una porra amb les tres medalles, o millor inclús a un sol corredor que este en el podium, els valents que escriguen el seu corredor en els comentaris, jo m'esperare uns dies però hui vaig fer una cosa un poc mas difícil i donaré un nom però no el del corredor sinó el del seu entrenador, el DOCTOR GABRIELE ROSA, hi ha qui dóna mes.
Qui sap ja qual és el meu favorit?
Un altre dia parlarem de Gebriele Rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada