IN MEMORIAM

dissabte, 6 de desembre del 2008

A TOTS ELS QUE CORREN.

     A tots els que corren o que els agrada córrer que sàpien que ja estem a quinze dies de la nostra ultima cita de l'any, com ja sabreu el pròxim 28 de desembre del 2008, a les 9,00 h en les pistes d'atletisme ens reunirem i com no podia ser d'una altra forma per a córrer.
Per a l'ocasió comptarem amb el clàssic circuit de 21, 500 Km. Que ens portara per Sant Antoni, la Marjal, Montañeta Verda i Mustalla,

és un circuit que tots nosaltres ja coneixem i per tant també sabem on estaran els avituallaments, però com estem a l'hivern i en estes dates no tots estem en condicions de córrer una mitja marató hem muntat un altre circuit que coincidix majoritàriament amb el gran a què li hem llevat la zona de la Marjal, Montañeta Verda i Mustalla i se'ns queda amb uns atractius 13 Km., que espere ens agrade, els avituallaments coincidiran el primer i l'ultime, amb la quasi seguretat que coincidirem en ells tots els corredors, açò ultime serà mes complicat però si ajustem bé els ritmes es podrà fer.
Ací teniu la imatge del circuit gran la del xicotet l'acabare d'adaptar este dilluns i espere que este visible el dimarts.



Estem buscant algun bar o restaurant que ens puga fer una bona paella per a tots aquells que s'atrevisquen després a dinar, beure i sobretot a xarrar de carreres a peu, d'entrenaments i de qualsevol classe d'anècdotes que tant ens agrada recordar.
Els que vullguen acudir que es posen en contacte amb algun corredor de Pego o que ho escriguen en els comentaris, per a així anar fent-nos la idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada