IN MEMORIAM

dimarts, 20 de gener del 2009

ORGANITZEM?

Com heu pogut llegir en el Tauler d'Anuncis, el divendres dia 30 tindrem una reunió en les pistes d'atletisme, el motiu és principalment el d'informar a tots de les activitats que en este 2009 intentarem realitzar.
Haurem de valorar en que condicions les podrem realitzar, lo normal seria organitzar com l'any passat dos carreres, Carrera de la Dona i Volta a Peu, que al ser patrocinades per regidories diferents requeriran, que haurem de posar-nos d'acord amb les dos.


La crisi econòmica que pareix ens esta afectant ens obliga a haver d'estudiar amb mes atenció el tema econòmic, també haurem d'analitzar com es presenta el circuit de la Marina perquè hi ha novetats que em pareixen importants, tant a nivell organitzatiu com econòmic, les aniré aclarint quan reba l'acta de la ultima reunió que se celebrá en Jesús Pobre el dijous passat i que reproduirem en este blog.

Un altre tema que hauríem de tractar seria el de convocar una Assemblea General a fi de nomenar la nova Junta Directiva per a este nou exercici.  
Com veieu algunes vegades hem de fer coses que s'ixen un poc del que mes ens agrada, córrer, així que tots els que s'atrevisquen a creuar eixa línia imaginària que separa al corredor i a l'organitzador, donen un xicotet bot per a així poder veure, no els bous des de la barrera si no estar dins de l'arena i intentar que no ens agarre, per a així poder brindar una bona faena a tots els que vullguen vindre a córrer a Pego.

1 comentari:

  1. En principi tot molt correcte però crec que hauria segut convenient realitzar una reunió informativa del tema econòmic del club en les festes de Nadal amb el propòsit d'anar aquells membres del CE.Ambra que per motius de treball no poden estar en Pego els dies de la reunió.
    Però tot i així podeu contar amb mi en tot lo que feu. Amunt l'atletisme.

    ResponElimina