IN MEMORIAM

diumenge, 1 de febrer del 2009

REUNIÓ DEL DIVENDRES.

Com ja sabeu el divendres  passat ens vam reunir en les pistes d'atletisme per a parlar de l'organització de les nostres dos carreres, de la Dóna i la Volta a Peu.  
Ferran Ferrando va fer un repàs de les gastos que ens van ocasionar l'any passat les dos carreres, para a continuació fer un pressupost del que ens podrien costar enguany, una vegada que teníem els costos, mes o menys ajustats, vam passar a estudiar l'aportació econòmica que nos pot donar el M. I. Ajuntament de Pego, que unit a les aportacions que  pogueren traure de la publicitat, vam veure que era possible organitzar les dos carreres, això si cal ajustar molt bé els pressupostos.
No desglossaré ara el pressupost, però els que estàvem allí presents vam decidir posar-nos “mà a l'obra” i començar ja a preparar la primera carrera que serà la de la Dóna el 7 de març, això si, no ens tornarem a reunir fins després de la Marató de València, perquè la Marató és El Marató.
També vam parlar de la Volta a la Marina, que enguany presenta com a novetat la utilització del XIP, i que ens obliga ha cobrar 3€ als corredors que només vullguen participar en la Volta a Peu a Pego, com veieu una novetat important que ja anirem explicant després de la carrera de la Dóna, també s'estudia la solució als problemes que ens podria ocasionar la possibilitat de ser la primera carrera del Circuit la Marina, ja que caldria repartir tots els dorsals amb els seus corresponents xips.
Com sempre una agradable reunió que va tindre la seua continuació el dissabte al matí amb una eixida, quasi multitudinària ja que érem 8 corredors, per a realitzar un llarg amb el seu corresponent esmorzar. 

1 comentari:

  1. LA MITJA DE GRANOLLERS 2009.
    Hola ja he fet la Mitja de Granollers per quarta vegada!
    Les condicions per córrer, han sigut quasi perfectes i les perspectives eren molt bones. Era ambiciós i volia "rebentar el crono" però no m'ha sortit la cursa que volia fer.

    Volia baixar de 1h20" i m'he quedat un just “1h20m50sg". Lloc de la general 184 de 5000.
    Total 5000 corredors.
    El campió olímpic de marató en Pequín, el keniano Samuel Wanjiru, ha guanyat amb 1:01:13 quasi dos minuts per damunt del registre de l'any passat.
    En femení l'atleta Marta Domínguez ha guanyat amb un temps de 1:10:54 (marca personal).
    En fi, com m'ha dit un company, cada dia no és festa. La propera vegada serà.
    PROXIMA CARRERA MITJA DE BARCELONA: 8 de Març.

    ResponElimina