IN MEMORIAM

dimecres, 16 de gener del 2013

El Dinar de Festes.


      Els clubs que posseïxen corredors que es divertixen corrent, que disfruten de la mútua companyia, que poden bromejar i compartir bons moments, disposen d'un capital emocional que no sols els permet destacar-se en els bons temps, sinó també superar estos anys difícils.


     Si esta entrada estiguera dirigida a narrar els esdeveniments més externs del Dinar de Nadal de Dorsal 19, parlaria sens dubte sobre l'excel·lent qualitat del que vam dinar i vam beure diumenge passat, la impecable organització, etc. (de les que també parlaré). Però des d'este buit de la web, la sensibilitat l'anem cultivant d'una altra manera. 


     
     Va ser tot un derroche de germandat per part de l'impressionant equip de corredors de Dorsal 19. Seria incongruent organitzar un Dinar de Nadal sense mostrar-se davant del món com un gran club.


     I este és un dels objectius de Dorsal 19 en estos anys tan complicats pels que estem passant. En este Dorsal 19 no sols brillen els millors corredors, guiats per exemple per Bay i Maximo, sinó la gran quantitat de corredors que s'entreguen dia a dia, no sols als seus entrenaments, sinó a compartir-los amb els altres.


     Durant el cap de setmana passat es va desenrotllar este magnífic Dinar. L'excusa: la Festa de Nadal i any Nou. La meta: arribar a multitud de corredors i familiars a qui cal atendre i acompanyar en el seu desig d'entrar en este món de la carrera a peu, superant les dificultats i obrint finestres d'il·lusió, molta il·lusió.


     Va començar prompte, a les nou del matí ja estàvem corrent pel carril bici cap al El Verger i a les onze ja estàvem tots dutxats i prenent el clàssic avituallament nadalenc en la Piscina Coberta, preparant-nos per al dinar.


     Es van abordar temes que giren contínuament en la nostra activitat com a club: la carrera on se celebrará el IV Trofeu Dorsal 19, l'entrega dels premis Dorsal 19, l'elecció d'uns pantalons per a completar l'equitació d'estiu, la Volta a Peu, etc. En fi, posar els fonaments per a anar creant un club a l'abast de tots. Temes com “La Marató” i “La Volta a la Marina”, van centrar gran part de les conversacions, mentres que altres vegades els reptes i desafiaments per a este 2013 ens van obligar a llargues discussions, així com diferents aspectes de la marxa del club.


     Es va comptar amb la presència i la intervenció de familiars que van saber abrigar i fer més agradable una llarga sobretaula en què es va triar el dia 20 de juliol del 2013 per a celebrar el IV Trofeu Dorsal 19 en la XXIII Mitja Marató Popular "Rubielos", s'anuncia també la possibilitat de assistir a la presentació de la Volta a la Marina, que enguany se celebrara el diumenge 10 de març en el Port de Dénia en un dels barcos de Balearia, es va triar un pantaló curt de Joma per a acompanyar al nostre polo en la vestimenta d'estiu i que ja anunciarem quan podrem triar la talla. 


     El menjar va culminar amb el clàssic cava i la ronda de gin-tonics i cafés.


     Enhorabona! L'experiència ha sigut un bon exemple de un club de corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada