IN MEMORIAM

dimecres, 30 de gener del 2013

Temps de marques.


    Estic convençut que vosaltres, als que considere uns corredors imaginatius, perquè en qualsevol altre cas no estaríeu llegint açò, comprendreu el sentit exacte que done a esta frase: “L'últim només és el guanyador més lent” (C. Hunter Boyd) o la d'esta altra “Aquells que diuen que perdré i que estic acabat hauran de córrer sobre el meu cos per a guanyar-me” (Said Aouita).


    La Mitja Marató de Santa Pola ha aconseguit canviar la millor i la pitjor marca de la temporada en Dorsal 19, marques que no es mantindran molts dies perquè entrem ara en plena temporada de Mitges i comptem amb corredors capacitats per a millorar i empitjorar eixos registres.
    De moment la millor marca la posseïx el nostre corredor en millor forma, Máximo Folques, perquè seua és també la millor marca en marató. La del “guanyador més lent” esta de moment compartida per pare i filla, Tino i Tania.


    Tots sabem que les marques estan per a ser batudes i el primer atac seriós a elles es produirà en el pròxim cap de setmana a Granollers i en la Via Materal de Sueca, no podem assegurar que els noms i les marques canviaren però segur que es va a intentar.
    Tenim alguns Said Aouita entre els nostres corredors que no es van a donar per vençuts tan ràpidament, perquè fins al mes de juny en Rubielos de Mora hi ha molts quilòmetres per córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada