IV "Open Summer Circuit Training"

IV "Open Summer Circuit Training"

dissabte, 16 de març de 2013

Bé està el que bé acaba


     Hem acabat ara una setmana molt complicada, amb moltes coses que fer i un refredat que no ens ha permés realitzar quasi res, l'única cosa que el nostre cos desitjava era deixar de pensar i per tant dormir.
     A sigut una danya, teníem moltes coses que contar i molts entrenaments que estudiar i realitzar, però el final de l'hivern ens ha portat un refredat que s'ha portat tota una crònica de la Presentació de la Volta a la Marina, de l'èxit del concurs de Paelles de què per cert ens ha sobrat material per a anar de paella una altra vegada, segurament el dia 31 de març, i no hem pogut contar les peripècies en la ultima setmana dels nostres corredors en la marató de Barcelona.


     Hui és dissabte i Pascual, Bay, Máximo i Fede ja estaran camí del seu primer marató en este 2013 sense haver-hi llegit l'anime que des d'este, el seu blog, ens haguera agradat donar-los, encara que estem segurs que sentiran demà tota la nostra força en eixos 42,195 metres.
     Ha acabat també la setmana sense que molts de vosaltres sàpien lo bonica i divertida que va ser la presentació de la Volta a la Marina que un any més serà l'esdeveniment esportiu que ens ocupara tota la primavera, no hem pogut recordar la unió entre primavera i Volta a la Marina, una danya.
     Molts de vosaltres, lamentablement s'han quedat sense poder realitzar els entrenaments que hauríem d'haver realitzat durant una setmana sempre important com ho és la que ens porta a uns dies de festa, una danya també.


     Tot penes i reprotxes per a esta setmana que se'ns ha acabat i de la que hem d'aprofitar el seu cap de setmana, esperem per tant acabar bé perquè com diu el titule d'una obra de William Shakespeare: “Bé està el que bé acaba” traduïda a vegades també com “A bon fi no hi ha mal principi”.
Bon cap de setmana i festes falleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada