IN MEMORIAM

dilluns, 1 d’abril del 2013

Circuit de la Volta a Peu (1ª part)


     Ja hem acabat de confeccionar el circuit de la XXXI Volta a Peu a Pego, i només hem modificat el quilòmetre 6 que ens obliga també a rectificar el 7.
     Hem afegit dos carrers en el 6, molt prop de la meta per a així no haver de baixar tant en el quilòmetre 7.
Estos han sigut els únics canvis que hem volgut realitzar pel que el circuit és pràcticament el mateix que l'any anterior.


     Hui veurem la primera volta que és la mateixa de l'any anterior, 2260 metres aproximadament. Si recordem l'any passat nos en adonarem que els problemes ens vindran quan entrem en el centre de Pego pràcticament en els 1500 metres de carrera que per 500 metres ens obliguen a recórrer els estrets carrers del centre amb els seus girs bruscos i els seus famosos bol·lards que ens van ha obligar a frenar i accelerar diverses vegades, amb lo dur i selectiu que açò és.
     És per tant molt important realitzar eixos 1500 metres inicials amb la intenció de col·locar-se bé en carrera.


     Este primer pas pel centre, 500 m, pensem que és el més complicat d'esta primera volta, una vegada passem el quilòmetre 2 tenim un llarg i recte carrer que ens deixara en el Pla de la Font i el passeig Cervantes passant per la zona de meta.
     Sabem que és la part del circuit que més problemes ens donarà, als corredors i als organitzadors però l'important és conéixer amb anterioritat els problemes que ens va a donar i estar preparats per a això.

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Està molt bé que aviseu d'eixe detall del km 1.5-2. Jo vaig córrer la de 2010 i el recorregut és bastant diferent. Aquest sembla més ràpid. Recorde que aquell any va ploure i van caure llamps fins 10 minuts abans de la cursa. Damunt jo tenia la grip amb 38º de calentura, tos i mocs. Vaig haver de prendre'm un Eferalgan. Què mal ho vaig passar eixe dia. Al final encara vaig poder entrar el 50 de la general. A vore si enguany puc fer-la i amb millors condicions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara que han passat només tres anys em pareix tot un món, perquè en 2011 vam abandonar les pistes d'atletisme i vam traslladar la zona de meta i eixida i no entràvem al poble, encara que recorde que també ens va ploure fins a moments abans. El circuit actual té molt en comú al amb què el teu vas córrer, al 2010, ja ho comprovaras, però lamente comunicar-te que a mi em pareix més dur.

      Elimina