IN MEMORIAM

dijous, 13 de juny del 2013

El escarabat de la camamilla

     Segons em conta Batiste, la camamilla ja esta a punt per a la seua recol·lecció pel que ha arribat l'hora de tornar a les muntanyes de la Vall d'Alcala. 
   

     Em diu que el xicotet escarabat que acudix a buscar el nèctar de la flor de la camamilla esta en acció, per tant nosaltres cridats per l'atracció que exercixen sobre els corredors els grans espais oberts, els boscos, les muntanyes, en fi poder córrer en plena naturalesa ens obliga a tornar.
     Per a esta vegada tindrem tots els circuits oberts, des dels 20 quilòmetres fins als 10, tindrem si tot ix bé les dutxes del càmping obertes així com l'esmorzar en el mateix bar del càmping, l'horari d'eixida no variara molt de l'ultime així que quasi amb tota seguretat ens tocara matinar però és el que té la naturalesa que el sol ix molt enjorn.


     L'horari serà, el dia 23, reunió en el bar la Forana, a les 06,30 per a eixir cap a Alcala a les 06,45amb el propòsit de començar a córrer sobre les 07,30.
     Tots ja coneixem els avantatges de córrer per les pistes forestals d'Alcala, si ho pensem un poc l'exercici físic més antic que ha realitzat l'home ha sigut el de córrer en plena naturalesa. Les sendes i camins que anem hi ha utilitzar no presenten més dificultat que les llargues pujades sense massa desnivell i només els quilòmetres ens poden causar problemes, els beneficis que podem obtindre són els clàssics en els circuits amb tobogans, l'augment de la força en les nostres cames i també la nostra tècnica de carrera que millora molt quan entrenem en pujada i en baixada.


     Una altra facultat que anem hi ha millorar són els beneficis que aconseguim amb els canvis de ritme ja que les dificultats del terreny ens va fent que canviem de ritme constantment, com veieu molts avantatges físics que si les unim als beneficis que aconseguim anímicament al reunir-nos per a córrer tots junts i esmorzant en uns paratges i ambients que trenquen per complet tota la nostra rutina fa que este siga un dels millors i més complets entrenaments que puguem realitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada