IN MEMORIAM

dilluns, 29 de juliol del 2013

IV TROFEU DORSAL 19

     El IV Trofeu Dorsal 19 és ja història, una història plena d'alegria i festa en què Dorsal 19 ha premiat a molts dels seus corredors però que també ha rebut molts trofeus de la Mitja Marató de Rubielos de Mora.


     Hem rebut el premi al club amb més participants a més dels trofeus a: Carlos González Duran pel seu Quart lloc en prebenjamins, Ana González Duran pel seu tercer lloc en la categoria d'Aleví, Jorge Alcaraz pel seu primer lloc en la categoria Júnior, Máximo Folques pel seu tercer lloc en la categoria Veterà A, Carmen Sala pel seu primer lloc en la seua categoria i segona de la general, així que l'èxit ha sigut total en la nostra participació en la Mitja de Rubielos.


     Però, el IV Trofeu Dorsal 19 és una història diferent, després del sopar hem premiat als corredors del nostre club que durant tota esta temporada han destacat per algun motiu:

PREMIS IV TROFEU DORSAL 19

A: Carlos Siscar Bay.
Millor marca en Marató: 02:55:39.
7/04/2013. Paris.
A: Máximo Folques Lorente.
Millor marca Mitja Marató: 01:20:25.
10/03/13. Oliva.
A: Ramón Alemany Sendra.
Pitjor marca en Marató :04:15:32.
9/12/2012. Castelló de la Plana.
A: Ramon Alemany Sendra.
Pitjor marca en Mitja Marató: 02:10:53.
27/07/2013. Rubielos de Mora.
A: Tino Navarro Agud.
1a MARATÓ. 17/11/2012. València.
A: Pedro Garrigos Pina.
1a MARATÓ. 17/11/2012. València.
A: Carmelo Vidal Bañuls.
1a MARATÓ. 17/11/2012. València.
A: Ramón Alemany Sendra.
1a MARATÓ. 9/12/2012. Castelló de la Plana.
A: Fernando Ferrando Sendra.
Per la seua tornada als carreres.
A: Ana González Duran.
Per ser el futur.
A: Juan Bolta i Paco Ceresola.
Pels seues eternes lesions.



     Però, el IV Trofeu Dorsal 19 té un poc més, és competició. Una competició que premia als millors en la carrera compensada per l'edat. Per tant és també diversió i rivalitat, qualitats estes que són l'ingredient principal del Trofeu Dorsal 19, encara que, com la sal en molts plats, estiga i no es note. Sense elles no es disfruta da la competició, que sempre amen d'alguna manera buscant.


     No relataré totes les fases de la carrera perquè per a això ja va estar el sopar i tots els esmorzars que realitzarem durant les pròximes setmanes, perquè com sempre hi ha moltes històries que contar i versions que donar, encara que la veritat és que el vencedor va ser amb els seus 55 anys Vicent Sendra Franqueza seguit amb els seus 34 anys de Màxim Folques Lorente que va aconseguir un coeficient més baix que Vicent Sala amb els seus 57 anys.
     Ens hem entregat en cos i ànima ha preparar el IV Trofeu de Dorsal 19 i sens dubte hem experimentat el regust d'aconseguir una cosa que perseguíem amb il·lusió, passar una divertida vesprada que encara ens donarà moltes més hores d'agradable tertúlia.


     Acabar així de colp sense contar totes les anècdotes de la carrera i del sopar no és fàcil, però és que va haver-hi tantes pardales, tants alts i baixos en la carrera, tantes marques que comentar, tantes tàctiques que discutir, que resultaria molt llarg; la carrera d'Arbona, de Carmelo, de Joan, de Bay mereixerien, per si soles, unes quantes entrades en este Blog.
      És millor que totes estes històries vagen eixint a la llum a poc a poc a través dels esmorzars i dels cafés que ens prendrem durant este mes d'agost.
     Podem estar satisfets del IV Trofeu Dorsal 19, l'any que ve si el V Trofeu esta igual d'emocionant i animat segur que també serà un èxit.

  

1 comentari:

  1. Hola, participé el pasado sábado en la Media Maratón de Rubielos de Mora y me gustaría saber si tienen algún enlace con fotos de la carrera ya que no he sabido encontrar ni una sola de la prueba.
    Mi dorsal el 3156.
    Si tuvieran algún enlace estilo PICASSA o similar me gustaría me lo hiciesen llegar a mi correo electrónico chevasan2@hotmail.com para ver si salgo en alguna de ellas, Un saludo y gracias!

    ResponElimina