IN MEMORIAM

divendres, 13 de setembre del 2013

Tormen de les vacacions

     Una setmana més i nosaltres continuem, setembre representa per a molts el final de les vacacions i també per a molts el retorn als entrenaments.

Creuer per el Mediterrano
Tornar a la rutina dels entrenaments després de l'estiu ens porta a voler intensificar la preparació per a recuperar la nostra forma física amb vista a les mitges maratons o a la marató.
    Molts de nosaltres no hem reduït molt el nostre entrenament pel que no ens deuríem preocupar molt i si ho hem fet però no ha superat els 15 dies tampoc ens tindríem de posar nerviosos.
També haurem d'estar tranquils si hem practicat un altre tipus d'activitat física com la bicicleta o la natació, o si hem caminat.

Orba
     Però algu en les seues vacacions s'ha mogut poc ja que han estat de creuer, a ells els deuríem recordar que es diu per ací que es necessita el doble de temps d'entrenament respecte a què hem estat parats per a recuperar el que es perd.
     Encara que hi ha alguns tipus d'entrenament que ens poden ajudar a accelerar la nostra recuperació i el més conegut és realitzar canvis de ritme de 30'' a un minut amb una recuperació curta ja que així estimulem al nostre cor perquè bombe ràpidament sang a les nostres cames.

Orba
     És interessant este tipus d'entrenament perquè estem exigint al nostre cor que realitze una espècie de gimnàstica amb esforços curts que són els que el nostre organisme tolera millor després d'estar un temps parat si unim a açò algunes sessions de carrera lenta en pocs dies estarem en condicions de tornar als nostres entrenaments.
     Quan tornem als nostres entrenaments estaria bé que en les primeres sessions no ens obstinàrem a seguir els ritmes que tenim marcats i anar acostant-nos a ells a poc a poc.
     Cal recordar i hem de tindre-ho en compte que passats els primers 10 o 12 dies tindrem una xicoteta crisi en el nostre estat de forma i que ens trobarem entre 5 dies i una setmana  en què estarem cansats i amb una sensació d'esgotament que no ens deu preocupar perquè és normal.

L'Alqueria
     Per als que han estat este cap de setmana corrent ja siga a Orba o en la l'Alqueria no els deu preocupar molt la tornada als entrenaments, i menys inclús als que normalment arrepleguen trofeus com Màxim, Ana o Carmen i que en este cap de setmana se'ls ha unit Bay a Orba i Cristina en la l'Alqueria.

Orba
     Com veieu cada vegada pugem més als escenaris a arreplegar trofeus i este cap de setmana han sigut 5, tot un èxit per a un club que cada vegada té una la secció elit més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada