IN MEMORIAM

divendres, 23 de maig del 2014

Ja s'acosta l'estiu

     Van passant els dies i ja hem deixat arrere una bona part del Circuit a peu de la Marina Alta, després de la carrera de Pego i quasi sense donar-nos compta Teulada i el El Verger són ja història.


     El Verger ens ha deixat la millor puntuació de Dorsal 19 en tot el circuit el que ens porta a pujar fins a la posició 12 i la lluita per estar un any més entre els 15 primers contínua, s'espera dura ja que en les ultimes carreres cap club es relaxa.
     D'altra banda, el club continua preparant este estiu amb renovada il·lusió i entusiasme.
     Estem esperant tindre cap a dins d'uns dies les reposicions de les camisetes i xandalls, així com les noves camisetes de competició de mànega curta, a més estem preparant l'assistència a dos gales, la del Circuit a la Marina i la del M.I. Ajuntament de Pego així com el viatge a la carrera del club que enguany és en les 3 Llegües de Villamalea.

     Hem començat a realitzar també els primers quilòmetres de l'entrenament per a la marató de València, la qual cosa ens obligara hi ha realitzar alguna prova al juny per a saber com estem de forma i així mateix efectuar alguns entrenaments en grup per a anar veient com estem d'animats.
     Preparem les eixides clàssiques de tots els estius, a saber el circuit de la Vall d'Alcala i la via verda de la Reprimisca-la fins a Lorcha, Murla-Petracos, Vall d'Ebo, platja Riuet i el circuit del Grau i continuem buscant algun circuit nou que siga bonic i que no este molt lluny de Pego per a així ampliar la nostra oferta.
     L'estiu ens dóna l'oportunitat de realitzar totes estes activitats perquè els dies són llargs i encara que la calor ens limita sempre trobem les hores adequades per a poder esmorzar o sopar després.
     Segurament d'ací a uns dies ja començaran els reportatges en totes les revistes recordant-nos com córrer amb calor, tipus de roba, com hidratar-nos, que hora del dia és millor entrenar, en fi, els mateixos consells de tots els anys i que deuríem recordar i fer cas.


     Nosaltres sabem pels molts anys que estem vivint en la Marina Alta que els estius són calorosos i hauríem de tindre l'experiència suficient per a poder assimilar bé la calor.

     L'estiu ens espera i nosaltres el rebrem preparats per a realitzar molts quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada