IN MEMORIAM

dimecres, 9 de juliol del 2014

La 2a etapa, acabada.

     Hem acabat la 2a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 on la naturalesa quasi salvatge ha sigut la protagonista junt amb l'ambient festiu que ha rodejat tot el matí, hem corregut en diversos grups que s'han anat formant segons la condició física de cada corredor, són grups naturals que es formen sense donar-nos compte.


     Els que es van estudiar el circuit en el blog s'hauran portat una sorpresa al comprovar que no ha sigut un circuit circular a la Marjal Pego-Oliva el que hem realitzat i és que la marjal té els seus canvis quasi diàriament.
     Després de passar la passarel·la per a anar a buscar la Séquia Vella dels Racons teníem el camí inundat, ja siga perquè la Séquia enviava aigua a la partida de Joncs Llarges o al revés, no ho vaig veure clar, però la qüestió era que hem hagut de variar el circuit.  Així ha sigut com hem tingut la sort de veure perfectament els arrossars de les partides de Joncs Llarges i de Segamans, ha sigut un canvi d'ultima hora que ens recorda com va ser de complicat el poder portar la III Mitja Marató “Vila de Pego” a la Marjal perquè el que hui esta sec demà pot estar inundat i al revés.


     Com totes estes eixides esta també ha sigut alegre i relaxada, amb ritmes adequats a totes les característiques i amb dos finals, el primer amb una bona recuperació de les cames en el Blau del Carapatar i la segona amb un bon esmorzar que ens ha servit per a recuperar forces i afegir ànims per a la següent etapa d'este “I Open summer circuit training” de Dorsal 19.
     En estos entrenaments és fonamental triar bé el grup en què anem hi ha realitzar tot el recorregut perquè en cas contrari, el que ha de ser un divertid matí es pot convertir en una acalorador matí de carrera a peu.
     Sempre hi ha un moment en què hem de triar el grup i el ritme, no és possible viure sense haver de triar, el nostre estat de forma ens deuria portar a triar el ritme que es presente com més còmode i més divertit. A vegades en estos entrenaments és qüestió de segons l'optar per este o per aquell ritme.
     Resulta clar que no pot ser igualment gratificant un ritme que ens pot portar a l'esgotament o aquell altre més còmode que ens porte al gaudi d'una bona conversació i hi ha admirar el paisatge.


     En esta etapa hem triat bé, els que volien ritmes ràpids han trobat el seu grup així com els més tranquils i quasi tots hem trobat el nostre lloc en un matí calorós que la humitat de la Marjal Pego-Oliva s'ha encarregat d'elevar i fer-nos suar més del que haguérem volgut, però és el que té l'estiu que el millor sol estar en la solució que trobem per a recuperar-nos.
     Però tot no ha sigut en Dorsal 19 la “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, el dissabte vam estar corrent uns en la platja de Miramar i altres a Montaverner, carreres on la calor a sigut el protagonista com ho serà durant tot l'estiu.
     Cada corredor està obert a un número quasi infinit de carreres a què acudir. A vegades sent angoixa al veure davant de si tantes possibilitats. Té por de triar malament, a equivocar-se. Acudir el dissabte a una carrera? O Acudir el diumenge a l'entrenament en grup?


     El món de la carrera a peu apareix, així, summament confús. Un tria una carrera i després plora per la seua falta de previsió al trobar-la massa dura. Un altre comença un pla d'entrenament i en dos setmanes camina ofegat perquè no li quadren bé les carreres del cap de setmana.
     Com a corredors que no estem davall cap disciplina de club i tenim llibertat per a triar, els nostres horitzons són immensos. Sorgix llavors la pregunta clau: on anar els caps de setmana? El nostre cap i el nostre cor han de treballar junts a l'hora de buscar la resposta.
     L'elecció serà bona si ens porta a mantindre el nostre objectiu principal d'entrenament. L'elecció serà nefasta si ens obliga a realitzar entrenaments que s'aparten del nostre estat de forma actual.
     Tots podem encertar en l'elecció. Basta de mirar el nostre estat de forma actual, veure el nostre entrenament i orientar-lo cap a les activitats del cap de setmana.


     Ara se'ns presenten varis caps de setmana en què haurem de triar, tenim la 3a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 que encara que la celebrarem el divendres 18 i la recuperació serà amb un sopar en les mateixes pistes d'atletisme és una opció que cal prendre, perquè pot modificar tot el plantejament que poguérem tindre per al cap de setmana.      Un altre cap de setmana que ens obliga a prendre prompte una decisió és la carrera del club, el V Trofeu Dorsal 19 que esta vegada l'anem hi ha celebrar en Villamalea el dia 2 d'agost i al que cal apuntar-se per a tindre ben controlat ja siga l'autobús o la inscripció a la carrera de les 3 Llegües de Villamalea com per a la reserva en el restaurant.

Montaverner

Miramar

     Com veieu dos caps de setmana en què haurem de prendre decisions i que haurem de notificar pel mitjà que millor ens vinga, acudir a la 3a etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 només serà necessari avisar si ens quedem a sopar per a tindre'l previst.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada