IN MEMORIAM

diumenge, 16 d’agost del 2015

Hi ha valgut la pena el IV Gran Fons de Murla.

     Doncs bé, la tercera etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, ha passat i junt amb ella el IV Gran Fons de Murla que ens ha desvelat per fi els seus secrets i les seues sorpreses.

     Una etapa completament nova ja que només l'eixida i meta junt amb el lloc on vam esmorzar han sigut els únics llocs que hem repetit. Un recorregut on el continu canvi de superfície i desnivell ha sigut la tònica dominant, per tant un circuit complet i sense cap dificultat, on tots hem pogut disfrutar de la Vall de Pop.
     Tres etapes i podríem dir que totes elles noves i que ens han deixat a mitat del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, potser serà convenient parar-se, un moment, per a dir alguna cosa sobre els quilòmetres que portem recorreguts en este “II Open summer circuit training”.

     Ens trobem a mitjan camí, i pel que s'ha vist fins ara l'esforç de tots els que han participat d'alguna manera en l'organització de cada una de les etapes ha sigut digne d'alabança, no sols hem pogut veure una millora des de l'any passat a este sinó que etapa rere etapa ens anem donant compte que tot s'assembla més a una carrera popular.
     Les nostres etapes ja posseïxen el mínim que té qualsevol Volta a Peu, llistat d'inscrits, circuit senyalitzat, avituallaments, llebres marcant ritmes i un excel·lent control de tota la carrera, molt més del que s'esperaria d'un entrenament de club.

     I tot això es deu no sols a la labor d'uns pocs sinó que en cada etapa els encarregats de tota l'organització han sigut diferents, distints han sigut els que van preparar el Gran Fons d'Orba dels de la “Tkeca” en Oliva i diferents dels del IV Gran Fons de Murla, encara que parega que tota la labor realitzada en este “II Open summer circuit training” és d'uns pocs es deu a molta gent.
     Estes tres primeres etapes han sigut les més difícils per ser en circuits nous que calia controlar molt bé i tot ha eixit perfecte. 

     Perfecte gràcies a les moltes hores que han dedicat molts dels nostres companys i amics pel que des d'ací vull en nom de tots, no sols donar-los les gràcies pel treball que han realitzat sinó dir-los que hi ha valgut la pena el seu esforç i dedicació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada