IN MEMORIAM

dijous, 27 d’agost del 2015

La 4a Etapa, la Senda del Salinar, el ullal de Bullent i...

     Se suposa que la majoria de nosaltres ja haurà llegit les entrades anteriors que parlen de la 4a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, a eixa majoria ja no farà falta que els donem moltes explicacions sobre com es va a desenrotllar esta etapa però ara mostrarem amb un poc més de detall el circuit per a saber exactament on estaran els avituallaments per als diversos grups que es puguen formar i que vullguen realitzar un circuit més curt o un altre més llarg.

     Com podem veure en la imatge la línia verda ens indica el circuit de 16,300 metres i les dos línies roges ens indicarien les dos possibilitats de reduir quilòmetres, com veieu el segon avituallament és doble perquè puguen beure els que vullguen realitzar el curt.
     La comoditat que representa començar l'etapa des de l'Ullal del Burro per la possibilitat d'esmorzar en el mateix lloc i així no haver d'agafar el cotxe, fa que el primer avituallament es trobe massa prop.  Ara es troba a 4 quilòmetres i si l'eixida haguera sigut en el Blau del Carapatar es trobaria, com en anys anteriors a 5,3 quilòmetres, el mantindre l'avituallament en el mateix lloc es deu al lloc en què es troba.

     Per al meu entendre dos llocs fonamentals hi ha en esta etapa, u és l'observatori d'aus, on esta el primer avituallament, i la Senda del Salinar.
     I encara que pensem que no cal beure tan prompte si ho és entrar fins a l'observatori i relaxar-se un poc amb la visió de la Marjal, podem utilitzar estos primers quilòmetres per a anar calfant i després amb l'ànima ja relaxada i el cos calent ja podem realitzar el segon tram al ritme que tinguem marcat en el nostre pla per a eixe dia.
     
     Cal recordar que haurem de creuar la carretera de la platja abans d'arribar pel que cal estar atents amb la circulació.
     El segon tram fins al següent avituallament i el següent fins a l'Ullal de Bullent són trams on cada corredor pot ja mantindre el seu ritme d'entrenament, perquè pense que una altra parada quasi obligada és Ullal de Bullent per la seua situació i el seu nom emblematic.
     L'últim tram es deuria realitzar una altra vegada relaxats perquè passarem per un altre dels llocs més emblemàtics del parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, la Senda del Salinar.

     Quan arribem a la Muntanyeta Verda la deixarem a l'esquerra i per una senda ampla i ben marcada ens trobarem amb un gran ullal que és just on té lloc el naixement del riu del Salinar, després un altre dia amb més calma podrem observar la gran quantitat d'espècies vegetals semi-acuátiques com els juncs i els senill, inclús quan estiguem corrent al costat del riu podrem comprovar que el cabal del riu esta determinat per la gran quantitat d'ullals d'ací lo cristal·lina que és, després només ens queda seguir el llit del riu Salinar fins a la seua desembocadura en el riu Bullent que ens portara després de creuar-lo per la comporta de Sant Pere a l'Ullal de Burro.
     I un any més haurem complit amb el ritu de recórrer la nostra Marjal, queden de totes maneres alguns llocs per visitar, però durant estes dates estan inundats, així que una altra vegada sera.
Recordem una altra vegada els horaris i els llocs de trobada per a esta 4a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19.

Hora d'eixida: 07:30 hores.
Lloc d'eixida: Ullal del Burro o com el denominen els d'Oliva la Font Salada.
Dutxes: No hi ha. Se substituiran per un refrescant bany en l'Ullal del Burro
Esmorzar: Restaurant de l'Ullal del Burro.
Hora de l'Esmorzar: 09:30 hores.
     Els pocs que estem a Pego ens reunirem en el bar La Forana per a prendre'ns la dosi permesa de cafeïna a les 06:30 a 06:45.
     Anem hi ha establir dos terminis perquè ens comuniqueu que vindreu a córrer, el primer termini acabara el dijous 27 d'agost a les 23:59 hores. Podeu utilitzar qualsevol dels mitjans que tingueu al vostre abast. El segon termini acabara a les 07:15 del diumenge 30 en l'Ullal del Burro.

     També hi ha un termini per a comunicar-nos que vindreu a esmorzar que acabara el dissabte 29 a les 12:00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada