IN MEMORIAM

diumenge, 20 de setembre del 2015

Bon cap de setmana.

     Se'ns va el segon cap de setmana de setembre, uns dies viscuts intensament i on la carrera a peu a sigut l'eix central de tots els esdeveniments.

     Vam començar el divendres amb test VAMEVAL, vam seguir el dissabte a les 01:30 amb la gesta esportiva més important del cap de setmana, continua amb l'entrega de premis del Circuit Arenes d'Alacant, un poc més tard en la carrera d'Orba molts trofeus per a Dorsal 19, despres sopars de recuperació a Orba i Murla i vam acabar este diumenge amb un altre trofeu en Canals, amb un bon entrenament dels maratonians i un bonic assaig del circuit del “Cami de Al Alzarq”.

     Però anem per parts com sol dir-se, el test VAMEVAL ens ajuda a tots a saber quals van hi ha ser els ritmes a què anem ha entrenar durant estos dos mesos, va ser una bona festa atlètica que acabe amb un sopar de “sobaquillo”, com ha de ser.
     Després, amb la nit ja avançada Rafa ens obsequia amb una sèrie de 1000 metres en 3' 2'', tota una classe de com córrer un quilòmetre en la foscor de la pista d'atletisme. Una exhibició.

     El dissabte continua a l'arreplegada del tercer trofeu de la ctercer trofeu de la classificació absoluta i amb el primer de la seua categoria de Màxim en el Circuit Arenes d'Alacant, en la platja de Sant Joan.

     Una hora més tard a Orba, en la seua volta a peu, premis en les seues categories per a Carmen amb el primer, per a Bay amb el segon i Rafa amb el tercer.
Després dos fins de festa, vam dividir el club per a poder acudir a tots els sopars que es van celebrar en la contornada, uns a Murla i altres a Orba.

     Quasi sense parar el diumenge al matí una altra vegada a córrer, els maratonians a realitzar el seu llarg, Rafa a aconseguir la seua tercera gesta en este cap de setmana, esta vegada en Canals on va tornar a repetir el tercer lloc d'Orba i els encarregats del “Cami de l'Alzarq” a Alcala de la Jovada a comprovar com estan les pistes forestals.

     Cap de setmana dels què ens agraden en Dorsal 19, amb molt de tot, amb molts quilòmetres correguts i molts sopars disfrutats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada