IN MEMORIAM

dijous, 31 de desembre del 2015

FELIÇ ANY 2016

     Ja ens haurem felicitat el Nadal, estic segur, també l'Any Nou però a pesar de tot estic segur que no ens haurem vist tots, podria assegurar que la majoria de felicitacions les hem realitzat sense fernos una abraçada, ni un bes i ni tan sols la mà. I és que hui en dia utilitzem molt els mitjans electrònics i és per açò pel que la Sant Silvestre i l'entrenament del “polvoro” tenen importància.

     Esta vesprada, la majoria de nosaltres anem hi ha córrer la Sant Silvestre, i aprofitarem per a desitjar-nos un Feliç 2016 i ho farem sense utilitzar cap mitjà electrònic sinó que simplement utilitzarem la paraula cara a cara i ens despedirem d'este ja vell 2015 corrent, després cada un s'anara a canviar d'any amb els seus.
     Cada un esperara l'entrada del nou any d'una forma diferent, uns rodejats de molta gent altres d'una forma més intima i a la majoria els seguiran les salutacions de "Feliç i Gojós Any Nou", els abraços, estretassos de mans, menjar i begudes… El final d'un any i el començament d'un nou formen un temps que invita naturalment a la reflexió i amb raó la nostra societat dóna tanta rellevància a la Nit de Cap d'Any i a l'Any Nou.
     Per als corredors arribar al final d'un any i estar encara corrent és símptoma que no hem tingut un mal any. Si som encara membres d'esta gran família de corredors, llavors hem tingut un bon any, prescindint de si hem aconseguit les marques que desitjàvem o de si estem lesionats o qualsevol altre problema. A més, si estem contents cada vegada que podem eixir a córrer i pensem que podem continuar corrent l'any entrant llavors entrarem l'any 2016 amb el peu dret.

     Sospite que el 2015 va ser per a tots nosaltres un any de fortuna desigual. Vam tindre els nostres moments de baixa forma i alguna lesió, i el nostre estat de forma ens va produir algunes angoixes i maldecaps. Però estic segur que, per a tots nosaltres també, l'any va tindre les seues alegries i les seues emocions, les seues bones carreres i moments extraordinaris.
     El 2016 l'anem hi ha començar amb l'entrenament del “polvoro”, i encara que molts de nosaltres no podrem aguantar fins al dia 3 i correrem demà, el “polvoro” serà el primer acte de Dorsal 19 en el 2016.
     Ens reunirem per a començar a córrer en el passeig Cervantes, els que vullguen prendre's un café el podran fer en l'Alacantíno a les 07:30, per a començar hi ha córrer a les 08:00.

L'eixida sera desde el Passeig Cervantes i no de les Pistes
     Tindrem dos circuits, un curt de 12 quilòmetres i el més llarg de 16, que podrem veure en la imatge, el curt es diferencia del llarg pel color roig i tindrem un avituallament aproximadament en el quilòmetre 6 que coincidix amb l'encreuament de “Jupove”.
     Després, en el passeig Cervantes ens prendrem el nostre avituallament del “polvoro” i segur que després podrem esmorzar en algun bar si podem o ens abellix.
     I amb este senzill entrenament donarem l'eixida a un 2016 que ens esta esperant, esperem que ple de molts quilòmetres per recórrer i molts moments de satisfacció i alegria per passar.

En fi, FELIÇ ANY 2016 a tots.

1 comentari:

  1. FELIZ 2016 A TODOS LOS INTEGRANTES DE DORSAL 19 Y ESPECIAL A CARMENCITA Y VICENT.
    EL SOMBRILLA

    ResponElimina