IN MEMORIAM

dissabte, 30 de gener del 2016

Preguntes

     En este moment et preguntaràs: Continuara Fede realitzant marques personals? Amb Santa Pola a començat realment la temporada? Serà la marató de Dusseldorf l'altra marató? Amb la presentació del Circuit a Peu a la Marina és hora ja de tornar als entrenaments? Donarà Dorsal 19 un salt de qualitat? Què ocorre amb la XXXIV Volta a Peu a Pego? Podran els nostres corredors millorar la classificació de l'any passat? Dorsal 19 podrà realitzar les mateixes activitats? Acceptarà organitzar algunes més? És la Volta a Peu l'activitat estrela? S'ha imposat el 24X1 de Pego com l'activitat més festiva? Com afrontarà Dorsal 19 la gran quantitat d'activitats i l'augment de dorsaleros?

     A estes preguntes i a moltes més són a les que respondrem en el nostre dia a dia, no de colp, sinó, a poc a poc.
     Amb cada entrenament, en cada carrera a què acudim, amb cada acte que realitze Dorsal 19 hi haurà una resposta i ens correspondrà trobar la resposta correcta no sense abans saber a que pregunta correspon, clar que per a això cal saber quines preguntes val la pena preguntar.
     Els clubs no som illes o àtoms, per això és molt important la vida social, tant a nivell municipal, com a nivell comarcal, amb tots els clubs i corredors ja que cada dia resulta més fàcil de comprendre esta mútua interdependència entre tots els integrants d'este món de la carrera a peu. Nosaltres depenem dels altres i els altres depenen de nosaltres.

     D'ací la importància de la nostra presència en la presentació del Circuit a Peu a la Marina, no sols com a organitzadors d'una de les seues carreres sinó també com la nostra obligació d'estar presents allí on la carrera a peu siga protagonista, per a tindre en compte quals són les necessitats i aspiracions dels altres clubs i corredors.
     A estes altures ja coneixem tots com funciona el Circuit a Peu Marina Alta perquè ja esta en la seua 20a edició però si hi ha algú que es trobe despistat podrà trobar tota la informació en Somesport.

     En fi, amb la presentació del Circuit a Peu Marina Alta ha començat un altre cap de setmana ple de carreres, i anem hi ha estar presents en les de Sueca, Llíber, Palmera i la l'Alcúdia, on podem a anar trobant respostes a moltes de les preguntes. On podem enriquir-nos amb les aportacions dels organitzadors. On podem aprendre a discernir el que més ens convé. On podem guanyar experiència. On hem d'aprendre alguna cosa.

1 comentari:

  1. Vull creixer amb lesport passa a passa. Viure'l i sentirlo amb seua intensitat .... En fare de km corrent i no i no mai sabre on ni quann es la fi

    ResponElimina