IN MEMORIAM

dissabte, 20 de febrer del 2016

Esperar i ser esperat

Pareix que no passa res en estos dies, en el carril bici, en les pistes d'atletisme, en el polígon, en els camins: molts corredors, corren i esperen.
Esperen. Quan arribarà? El temps passa, els minuts es fan eterns. Els ulls giren i giren per a descobrir si els dies passen.
Esperen i són esperats. Uns volen que arribe el diumenge i altres els esperen.

Esperar i ser esperat. Podem preguntar-nos ara: espere jo? Els espere? Més enllà dels nostres entrenaments i més ençà de les nostres carreres, on el crono ens marca el ritme i on el GPS la distància, on un corredor es fa la seua inscripció i on un altre la comprova.
Esperen. Què esperen? El 28 de febrer de la millor forma possible. Afinant l'entrenament. Recuperant-se d'una lesió. Amb la il·lusió de millorar el que realitza l'any passat.
Tots d'alguna manera esperem el començament del 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA.
El 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA ens espera darrere de cada pensament, d'un entrenament, d'una marca per aconseguir o d'un objectiu que complir. El 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA ens espera també quan ens hem lesionat, quan els entrenaments no ixen com volguérem, lluny de les nostres esperances i lluny, a vegades, de les metes que ens havíem marcat.
El 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA ens espera quan pensem organitzar una gran carrera o que simplement res ens isca malament, en la nostra volta a peu.
Nosaltres, esperem el 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA? El busquem cada dia, en cada eixida a córrer, en les conversacions amb els nostres companys?
Esperar el 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA. No cal anar lluny per a trobar-lo, encara que a vegades no ens resulte fàcil decidir-nos, perquè ens aclaparen tantes carreres i perquè ens preocupa no poder-ho completar.

Esperar el 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA i ser esperats pel 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA. Ens trobarem amb ell, d'alguna manera ens anem a entropessar durant estos mesos amb ell, no hi ha una altra opció.
El 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA ens eixirà a la trobada, estarà present en tots estos mesos. Les seues carreres sempre es trobaran disponibles per a nosaltres. No tenim més que estar un poc atents. Ara. Hui. Esta nit. Podrem trobar la carrera que necessitem, l'objectiu que ens mantinga amb il·lusió durant uns quants mesos. Qualsevol que siga el nostre nivell o la nostra meta sempre hi haurà alguna carrera que ens estarà esperant.
El 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA comprén la nostra forma d'entendre la carrera a peu, els nostres temors, el nostre nivell. No et considerarà com un corredor qualsevol si corres lentament, si eres ja major o jove. No s'apartarà de tu encara que arribes l'ultime i intentara ajudar-te en el que li siga possible.
Si som dels que esperem o dels que busquem, el 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA ens ajudara a sentir-nos a gust amb la carrera a peu.

El diumenge 28 de febrer del 2016 comença el 20è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA, ens veiem en Xàbia o ens esperarem a la següent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada