IN MEMORIAM

dimecres, 1 de juny del 2016

Ja s'acosta el final del 20é Circuit a peu Marina Alta

Ja s'acosta el final del 20é Circuit a peu Marina Alta, s'acosta per tant l'hora de fer les valoracions dels nostres corredors, també estan prop les Gales on rebran els seus premis tots els corredors que han aconseguit sobreeixir, i és que en la pròxima entrada serà hora de resumir i valorar com s'ha comportat Dorsal 19 en esta 20a edició.

Enguany tornarem hi ha entregar el dissabte 11 de juny en la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego els premis als tres millors corredors i a les tres millors corredores de Dorsal 19 en el 20é Circuit a peu Marina Alta, tant en la classificació general com als que han rebut trofeu en algunes les seues categories, i serà complicat. Ja que el circuit també celebra la seua Gala el mateix dia i pràcticament a la mateixa hora, però intentarem estar en les dos celebracions.
És temps de celebracions i d'arreplegar premis, tots celebrarem en la Gala de l'Esport de Pego i en la Gala d'entrega de trofeus del 20é Circuit a peu Marina Alta l'haver participat i disfrutat d'uns mesos de carreres on ens hem recorregut tota la Marina corrent. Els guanyadors arreplegaran els trofeus pel seu esforç, per haver sigut els millors en les seues categories i rebran el reconeixement i l'aplaudiment de tots nosaltres.

Tots hem sigut testimonis (almenys per televisió) d'alguna entrada triomfal. No sé. Per exemple, en el món del futbol, diumenge passat amb el Reial Madrid al tornar de Milà amb la copa d'Europa.
De vegades com eixes, els triomfadors es veuen rebuts moltes vegades per grans masses que els envolten en aplaudiments i ovacions. Cosa laudable, certament. És una manera de reconéixer i premiar el seu esforç i el bon paper que han fet, nosaltres més modestament també reconeixerem i premiarem l'esforç dels nostres corredors.
Tot el món desitja triomfar. En la carrera a peu generalment l'èxit que es perseguix és el personal, és eixe objectiu complit que val per a ara i per sempre, i que compta poc per a la majoria de la gent, un èxit que no puja al podium.

Els clubs intentem recompensar l'esforç de molts dels nostres corredors per a aconseguir eixe goig íntim que ens ompli tant com guanyar la “Champions”
De moment ens conformarem de recordar com a Màxim a Finestrat, Néstor Vercher i Cristina Bañuls a Ondara van pujar al podium per a arreplegar els trofeus de guanyadors en les seues categories, les celebracions ens les guardem per al dia 11. 
Fins llavors encara haurem d'acudir a Benissa a córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada