IN MEMORIAM

dimecres, 10 d’agost del 2016

Concurs "Rio2016" de Dorsal 19

Ja han passat quatre anys, i els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 ja han arribat, i amb ells el millor atletisme que puguem trobar, el divendres 12 d'agost comença l'atletisme i nosaltres com a corredors no ens deuríem perdre almenys les carreres.
No cal cap motivació perquè ens assentem a disfrutar de l'atletisme o almenys de les carreres que més coneixem com els 5000 metres, els 10 000 i la marató. Però per si vos faltara un poc de motivació per a seguir-les realitzarem un xicotet joc.
Triarem el 10 000 i la marató tant femenina com masculina i al que encerte la marca del vencedor o més s'acoste a ella li donarem un premi.
Podem participar en una carrera o en les quatre, a més carreres major serà la probabilitat de guanyar, només has de fer-nos arribar la marca pel mitjà que desitges, ja siga per whatsapp, en un comentari del blog, Facetbook, Twitter o correu electrònic. Cada participant només podrà participar amb una marqua en cada carrera i en cas d'empat li donarem el premi a qui abans ens haja enviat els temps.
Els horaris de les carreres que entren en concurs són:
10.000 metres femenins el divendres 12 d'agost a les 16:10, hora espanyola.
10.000 metres masculins en la matinada el dissabte 13 d'agost a les 02:25 del diumenge hora espanyola.
Marató femenina el diumenge 14 d'agost a les 14:30 hora espanyola.
Marató masculina el diumenge 21 d'agost a les 14:30 hora espanyola.
El format de la marca serà: hh:mm:ss. 

Per cert només valdrà el primer enviament ja que no es podran fer canvis, així que vés en compte a l'enviar les marques, el termini per a enviar les marques finalitzara el divendres 12 d'agost a les 16:00, pots fer-ho copiant i afegir les marques i apegant el següent:
10K F:
10K M:
Marató F:
Marató M:
És hora per tant d'anar informant-se de qui són els participants en cada carrera i esbrinar si hi ha sèries classificatòries o no, ja que açò influïx en la marca de la final, en fi un poc de treball extra que espere t'ajude a disfrutar més de l'atletismoeolímpic.

Si la teua afició a la carrera a peu no és suficient ara tens un motiu per a seguir les carreres en Rio 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada