IN MEMORIAM

dissabte, 24 de setembre del 2016

Tot apunt per la S.E.A. Dorsal 19

Cal dir que després de la reunió-sopar del divendres i la finalització el diumenge en la Vall d'Alcala del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 la temporada tardor-hivern ha començat. I ho ha fet a lo gran, amb una massiva participació de dorsaleros, danya que una inoportuna tempestat no haja permés que el sopar es desenrotllara amb la normalitat que ens haguera agradat.

Però dóna igual, l'important era comprovar com la salut de Dorsal 19 es troba en bon estat, i açò esta bé perquè ens n'anem hi ha enfrontar amb uns reptes interessants.
Si no sorgixen problemes d'ultima hora entrarem a formar part de la Federació València d'Atletisme i per tant de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, ja vam comentar en entrades anteriors la importància que açò té per al desenrotllament de la carrera a peu en Dorsal 19, i no vaig ara a aprofundir més en els avantatges i els nous horitzons que se'ns brinden, si ho vaig a fer per damunt dels canvis que hem hagut de realitzar.
Era precís crear una Secció Esportiva dins de Dorsal 19 específica per a la pràctica de l'atletisme, ja que com tots sabeu Dorsal 19 és una Associació Cultural i que en els seus estatuts en els articles 4t i 5t, que diuen el següent:
Art. 4t Fins.
Constituïxen els fins de l'Associació: els de fomentar, promocionar i estimular la formació cultural i la practica de l'esport dels associats, intentant al mateix temps adequar racionalment el temps lliure de l'individu en la seua promoció, esplai.
Art. 5t'Activitats.
Per al compliment dels fins enumerats en l'article anterior, es realitzaren les activitats següents: organitzar i participar en tot tipus d'esdeveniments culturals i esportius.


Com veieu no consta de forma explicita la practica de l'atletisme, per la qual cosa era necessària la creació de la dita secció.
Doncs bé, l'estem creant amb la denominació de Secció Esportiva Atletisme Dorsal 19, que es pot abreviar en S.E.A. Dorsal 19.
Esta S.E.A. Dorsal 19 ha de tindre una certa autonomia, amb un pressupost particular i una Junta Directiva pròpia que per a la seua formació és la mateixa que la de Dorsal 19, fins a l'Assemblea General.
Com veieu, ha d'haver-hi alguns canvis, que no canviaran substancialment el funcionament de Dorsal 19, llevat que les nostres activitats es multiplicaran.
I es multiplicaren perquè anem hi ha participar en les competicions de cross, en les de pista coberta, en les de pista a l'aire lliure, en carreres de muntanya, en campionats autonòmics i si podem en campionats nacionals pel que haurem d'acudir als controls que realitza la federació perquè puguem validar les nostres marques i algunes activitats més que se m'escapen ara.
Pel que a les activitats que estem desenrotllant haurem d'afegir totes les que ens oferirà el fet d'estar federats.
Primer federarem el club i després cada un ho podrà fer sempre que li abellisca, lo normal serà que este primer any siguem pocs els que ens federem i conforme amen integrant-nos en el món federat siguem més els que es vagen afegint.

Tots ja ens n'haurem adonat que alguns canvis se'n van hi ha produir en Dorsal 19, uns canvis que només afectaran directament els que vullguen participar en les activitats de la S.E.A. Dorsal 19. No podem estar quiets i és que a l'home li agrada reformar i canviar les coses.
I com a corredors també ens agrada fer reformes i canvis, canviem de marca de sabatilles, reformem els plans d'entrenament, canviem els circuits dels nostres entrenaments i reformem tot allò que considerem que podem millorar.
Els problemes sorgixen a l'hora de veure què reformar, com fer-ho i cap a on.
En esta ocasió els canvis no es realitzaran per a millorar alguna cosa que no funcionava bé i que volem que vaja millor, sinó que les reformes les realitzarem per un desig més o menys clar d'avançar cap a millores que esperem ens porten a progressar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada