IN MEMORIAM

dimarts, 13 de desembre del 2016

El I Circuit 10k Costa Blanca Alacant, missió complida.

Diumenge passat va tornar a ser un dia gran per a Dorsal 19, ho va ser per l'acumulació de triomfs, vam acaparar no sols triomfs individuals com els de Carmen i Tania en les seues categories a Dénia i el de Máximo a Alacant, on a més, va aconseguir el triomf absolut en el circuit 10K d'Alacant, sinó que a ells cal afegir el de club més nombrós a Dénia. Esta abundància de victòries ens fa paréixer més grans del que en realitat som.


Tots els triomfs són significatius per a un xicotet club com a Dorsal 19 però guanyar un circuit de carreres és molt important i té molt merit ja que és una labor de molts mesos on no pots cometre quasi cap error i que necessita una dedicació contínua durant tot el trofeu.
I, estem satisfets i contents, i ho hem dit ja moltes vegades perquè ja han sigut moltes vegades les que ens hem trobat en estes situacions, han sigut també moltes les entrades on hem enumerat els trofeus obtinguts per Máximo per a proclamar-se vencedor del circuit, tots i cada un d'ells tenen la seua importància no sols per a Máximo si no que també per a Dorsal 19, i ara estaria bé que jo enumerara cada una de les carreres i les classificacions per a concloure amb la puntuació final que li dóna com a vencedor. Però això ho podeu veure tots en este enllaç; http://10kalicante.es/clasificaciones/ 
Esta és una història amb final feliç. El final d'este circuit és només el principi d'altres projectes que segur ja té pensats Máximo i que podrem començar a veure a partir del dissabte quan se li faça entrega del premi. La il·lusió a complir algun objectiu és el que ens dóna ganes d'entrenar i ens fa créixer com a corredors i persones.



 Máximo estarà buscant o segur ja hi haurà trobat el seu nou projecte que li espentara, li arrossegara, li tirara, li fascinara pel seu contingut i posarà en marxa la motivació suficient per a continuar corrent. És com sentir-se hipnotitzat davant d'allò que volem aconseguir. Quantes vegades hem sentit d'algun amic que, amb el rostre radiant, ens diu amb paraules rotundes: “Estic molt il·lusionat”! Què podem dir davant d'eixa il·lusió del corredor que no deforma la realitat, sinó que és el suport perquè es continue entrenat i que ens mou en busca de la consecució del nostre projecte? Sempre és possible dissenyar projectes que s'isquen de la quotidianitat, que siguen assequibles i ens motiven.
El pròxim projecte de Máximo s'unirà a tots els de tots els corredors de Dorsal 19, fent gran en il·lusions al nostre club, que és la millor forma de créixer perquè cada any augmentem els nostres projectes i activitats el que ens permet aconseguir arribar a ser el club amb més participació en una carrera de la Marina Alta. Ho vam aconseguir també en Villamalea, el Burgo d'Osma i Mora de Rubielos però mai en una carrera tan nombrosa.


Les il·lusions en Dorsal 19 és veure amb nous ulls i amb ànsies renovades les mateixes coses, les mateixes carreres i els mateixos objectius que ens rodegen, abordant-los amb lozania i frescor i estar sempre vibrant d'emoció en cada una d'elles.
Demà ens centrarem en totes les il·lusions que també es van veure complides tant a Dénia i a Calp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada