IN MEMORIAM

dilluns, 13 de març del 2017

Infern Trail

Molt hem sentit parlar estos dies d'eixe lloc on els condemnats patixen, després de la mort, castic etern i on  habiten els esperits dels morts. També hem sentit anomenar a corredors que se'ls denomina com a àngels  rebel·lats als que han tirat a l'abisme.


I u, en un primer moment dubta, perquè ens han ensenyat que al començament els diables eren àngels bons, creats per Déu, però que després per si mateixos, pel seu lliure i irrevocable decisió, es van transformar en malvats, rebel·lant-se i rebutjant Déu.
I comença un a lligar caps, buscant que corredors abans eren bons i després per si mateixos s'han transformat i han rebutjat el més bàsic de la carrera a peu i s'han anat a un lloc situat en el més enllà, on es va a patir i a maleir. Hi ha eixos dorsaleros? Hi ha eixe lloc?
Per tant tot pareix indicar que sí, hi ha l'Infern Trail i existixen Batiste, Armando, Alberto i Esteban. I eixe lloc és un trail running de 43800 metres amb 1900 metres de desnivell positiu, un infern per als nostres corredors que no obstant això es desenrotlla en un dels llocs amb més encant de tota la Marina Alta.


Algunes vegades ja hem escrit per ací que als corredors de muntanya els agrada córrer, per descomptat per muntanya, realitzar rutes i sendes per la muntanya que estaven oblidades i que s'utilitzaven antigament com a camins entre pobles. Ara, estos camins s'han convertit en circuits de carreres on els caps de setmana s'entrena o es competix. La muntanya pareix que té un ‘plus' per a molts corredors i que es connecta amb la naturalesa.
L'infern Trail és perfecte per a corredors que els agrada motivar-se, i al desenrotllar-se a Orba amb la que ens unix tan bona relació, és ideal per a  buscar un nou objectiu en este món de la carrera a peu i proposar-se noves metes.
Este ‘boom' per les carreres de muntanya també ha tingut un altre tipus de conseqüències en Dorsal 19, en la forma d'entrenar-se ja que els nostres corredors necessiten un pla específic d'entrenament per a la muntanya. La clau per a divertir-se és la preparació, sinó es pot convertir en un autèntic malson.


Esta forma de córrer enganxa tant els dorsaleros que volen portar el seu cos a l'extrem i descarregar tot l'estrés del dia a dia com als que volen passar un dia relaxat corrent rodejat de naturalesa.
Podem imaginar com és l'infern Trail?
Podem donar-nos una idea aproximada sobre com podrà ser, encara que per a fer-nos una idea del que és el millor serà que ens esperem un any i mentrestant unir-nos als nostres dorsaleros perquè ens mostren eixos llocs per on entrenen i competixen.



En fi, ho deixe per hui que este cap de setmana ha sigut molt intens i encara tinc alguna cosa a dir de la marató de Barcelona, dels 100 quilòmetres, de la carrera de Gata i de les paelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada