IN MEMORIAM

divendres, 26 de maig del 2017

Una setmana més

Una setmana més, i ens trobem amb les últimes carreres del Circuit a Peu a la Marina, el cap de setmana passat es va celebrar la carrera d'Ondara on també vam obtindre bons resultats per a Dorsal 19.
Una vegada més Cristina Bañuls va tornar a guanyar en la seua categoria, mentres que Carlos Siscar i Fede Server van ser tercers en les seues.


Com podem observar cada vegada són més els dorsaleros que pugen als podis per a arreplegar els seus trofeus el que ens diu de com ens estem comportant de bé en la Marina. Pel que la classificació dels nostres millors dorsaleros enguany tornarà a estar molt competida, si bé no en els guanyadors sí que per als segons i tercers, premis que entregarem en la Gala de l'Esport de Pego que se celebrara el 10 de juny del 2017. 


Pel que fa al III Relleu 24 X 1 hora de Pego ja tenim format l'equip de 24 corredores que disputaran 12 hores a la raó de 30 minuts cada una. Donant un gran pas avant ja que l'any passat ho van realitzar caminant.
Respecte als 48 corredors que formaren els dos equips encara ens falta triar la seua distribució perquè resulte el més competit possible. Ja que hi ha diversos sistemes i fins a 15 dies abans no ho anem a concretar. Igual que l'any passat l'escola d'atletisme també participara amb un repte que encara està per decidir.
Així que se'ns presenta el pròxim juny molt carregat d'activitats, amb una Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego i el III Relleu 24 X 1 hora de Pego.
Quan realitzem activitats hem de considerar que l'element humà ha de ser la base i al mateix temps l'element coordinador de qualsevol activitat que exercim. Este ha de tindre present i permanentment actualitzada la problemàtica amb que es troba cada corredor i no perdre de vista els objectius que cada u es marque durant la temporada, les nostres activitats deurien estratègicament donar resposta a les necessitats del corredor i així el seu compromís amb l'activitat serà major. Per exemple, el III Relleu 24 X 1 hora de Pego es realitza després de la Volta a la Marina perquè tots els nostres corredors tinguen la preparació suficient per a competir durant una hora.


En tot club de corredors hi ha diferents grups que es formen basant-se en la seua condició física pel que és també una labor a realitzar, el coordinar, organitzar i propiciar la interacció dels membres dels grups, per la qual cosa hi ha que idear totes les activitats possibles perquè existisquen grups per a tots els nivells i rebutjar la tendència a formar grups en forma aleatòria.
En fi, demà comença un nou cap de setmana carregat de carreres, on esperem arreplegar també algun trofeu i alguna marca personal, i és que la primera fase de la temporada està tocant al seu fi i amb un balanç que ja és positiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada