IN MEMORIAM

dimecres, 14 de juny del 2017

Temps de collita

   El cap de setmana passat va ser temps de collita, i tots sabem que això té un sabor especial, ja que recordem i valorem les suors i els entrenaments que hem realitzat per a aconseguir que els nostres resultats siguen una bona collita.



    El divendres 9 es van entregar els premis del Circuit a peu de la Marina Alta on la dorsalera Cristina Bañuls va arreplegar el premi com a guanyadora absoluta en la seua categoria, un premi que és la collita de setmanes i mesos d'entrenaments amb les seues competicions. I és que la llavor va donar fruit.
   El temps de collites té un sabor especial per a qui ha estat tants dies sobre el solc. No és el mateix arreplegar un premi sense haver-ho treballat que prendre entre les mans un trofeu quan en el cor es guarda el record de suors i sacrificis.


   Linda Blanco i Máximo Folques també van collir junt amb Cristina Bañuls el dissabte 10 en la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego els premis com els millor classificats de Dorsal 19 en el 21é Circuit a peu Marina Alta. Si la collita va ser bona per a ells tres, també ho va ser per als seus perseguidors, Sandra Espla, Carlos Siscar i Fede Server que també van obtindre el seu fruit per mantindre viva la competició fins a les ultimes carreres.
   Si la collita ha sigut bona, ho és per a molta gent, i la gratitud, si és completa, es convertix en una festa compartida per tot Dorsal 19 com es va poder comprovar en el sopar de la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego.


   Gratitud que vam compartir amb Cristina Bañuls quan l'Ajuntament de Pego la va reconéixer com una de les promeses més significatives de l'esport pegolino, i Dorsal 19 dóna les gràcies a Cristina i a la seua família, i és que agrair significa trobar un motiu per a donar les gràcies, i trobar-lo en Cristina és molt fàcil perquè no cal tindre els ulls ben oberts per a descobrir els milers de gestos que ens brinda a tots a totes hores i totes les setmanes, no sols en la carreres sinó també en els entrenaments.

   Dorsal 19 té la sort de donar les gràcies totes les setmanes als seus corredors, com este cap de setmana també li dóna les gràcies a Màxim per aconseguir pujar al podi en la Nucia i a Carmen per aconseguir ser campiona autonòmica de 5000 metres en W-45. 


   Però no sols a ells sinó a tots els dorsaleros perquè este món de la carrera a peu necessita una bona dosi de gratitud per a continuar amb els entrenaments perquè només els que som corredors podem comprendre el que significa poder córrer, així que, hui i sempre, simplement esta breu i jove paraula: gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada