IN MEMORIAM

dimecres, 5 de juliol del 2017

1º Veterà A.

En este ultime cap de setmana, el més destacable contínua sent el bon estat de forma que esta aconseguint Máximo Folques, ja que va aconseguir guanyar en la seua categoria en la carrera de Xeresa, el dissabte, sent sext de la general, i el diumenge en el Cross Arenes Alacantines que se celebrá en el Postiguet va tornar a quedar primer en la seua categoria i quint de la general. 
Com veieu esta en ratxa i preparat per a donar-nos un estiu ple de satisfaccions, satisfaccions que assaborirem amb el màxim plaer. Per això brindarem per tots els triomfs de Máximo i ho anem a fer amb una excel·lent Anna Netrebko molt ben acompanyada en esta ocasió per Plàcido Domingo i Rolando Villazon en el que pot ser el brindis més famós, el de la Traviata.

Per la seua banda la resta de dorsalers disfruta d'uns agradables entrenaments en la Marjal i d'uns reconfortants sopars i esmorzars a l'espera del VIII Trofeu de Dorsal 19 que se celebrara el 15 de juliol de 2017 en el Burg d'Osma.
Se sol dir que quasi sempre la felicitat i l'encert en el viure no depenen del que tenim, sinó més inclús del que som, de com vivim. I com a corredors el que fem amb el que tenim determina en gran manera com correrem.


Moltes vegades ho hem dit, ser dorsalero és un estil de vida. No és qüestió de tindre molt de temps ni molta forma física. És qüestió d'eixir a córrer, siga poc o molt. De decidir amb encert quin és el nostre estat de forma i acudir als entrenaments i a les carreres sense deixar-nos portar per la rutina ni per l'excessiva il·lusió, sinó procurar posar en la carrera un poc més d'enginy i de reflexió.
Tot açò pot paréixer poca cosa, però és més important del que pareix. Qualsevol xicotet detall té un efecte positiu sobre el nostre entrenament i pot marcar-nos el camí que cal seguir. I un conjunt de xicotets detalls pot canviar per complet el concepte que tenim de la carrera a peu i aconseguir que ens proposem un repte que ens mantinga la il·lusió i açò és una cosa que sempre valdrà la pena. 

No hi ha res com buscar una motivació, un bon lloc és en les tables que ens serviran com a referència en el VIII Trofeu Dorsal 19, és veritat que només hi haurà tres trofeus però com deia Juan Manuel Fangio; “Per a guanyar la primera cosa que cal fer és arribar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada