IN MEMORIAM

dijous, 10 d’agost del 2017

La III "Texca" d'Oliva i l'eutrapèlia

Quants corredors podrien dir que és l'eutrapèlia? Si mirem el diccionari veiem que és la virtut que modera l'excés de les diversions o entreteniments. És la virtut que convé tindre en compte quan entrenem per a no fer-ho en excés, la que ens ubica en el just mitjà entre l'excessiva relaxació i l'excés, ja siga en els nostres entrenaments com en les nostres diversions.


Diumenge que ve a les 07:00 ens reunirem en la Piscina Coberta d'Oliva per a donar començament la tercera etapa del “IV Open summer circuit training” de Dorsal 19, la popular “Txeca, i allí després que es repartisquen els consells i les explicacions sobre el circuit és quan cada un de nosaltres comprovara si posseïx la virtut de l'eutrapèlia per a triar un dels dos circuits, ja siga el de 19 quilòmetres o el de 13 quilòmetres.
Haurà sigut llavors quan ens haurem preguntat si el corredor que esta realitzant un estricte entrenament li és lícit buscar descans, relax i diversió en una etapa del  “IV Open summer circuit training” de Dorsal 19 com és la tercera edició de la “Txeca” d'Oliva, i la seua resposta, sense dubtar, haurà de ser afirmativa. Encara que haurem de reflexionar si l'entrenament esta significant un esforç notable del qual siguem mereixedors d'una relaxació.

Perquè, si no som mereixedors d'eixe descans o relax, haurem d'afrontar els quilòmetres que ens han preparat Patxi i Tino amb la voluntat de complir amb el nostre entrenament i buscar el relax i la diversió només en l'esmorzar que es realitzara en el restaurant l'Edén.
Un dels avantatges del “open summer” és la possibilitat de poder trobar en qualsevol etapa tots els ingredients que ens facen passar un bon diumenge i no renunciar al nostre entrenament. El corredor que té la gràcia de convertir qualsevol de les etapes en un motiu de solaç i al mateix temps de no oblidar el seu entrenament, el criden “eutrapèlic”, paraula que ve de “bon gir” és a dir ben orientat cap a la consecució del seu objectiu.
El corredor “eutrapèlic” és el que sap ubicar-se segons convé al moment, propi de qui posseïx l'agilitat mental capaç de “tornar-se” fàcilment cap a la diversió sense perdre la deguda serietat i rectitud cap a l'entrenament que esta realitzant.
Fem un xicotet repàs dels horaris de la “Txeca”:
Dia: 13 d'agost del 2017.
Hora: 07:00.
Lloc: Piscina Coberta d'Oliva.
Eixida: 07:30.
Dutxes: Junt amb la Piscina, Poliesportiu.
Esmorzar: Restaurant l'Edén, Cami dels Marjaletes, 0.
Hora: A partir de la 09:30.


El diumenge ens toca ser corredors disciplinats amb l'entrenament i al mateix temps saber moure's bé amb la diversió per a aconseguir ser un corredor alegre i seriós al mateix temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada