IN MEMORIAM

dimarts, 19 de setembre del 2017

La reunio del divendres i mes coses...

Divendres passat 15 de setembre vam realitzar una reunio per a preparar la pròxima temporada, allí vam decidir algunes qüestions com l'establiment de la cota anual, així com el termini per a fer-la efectiva. També vam establir un numere mínim de números de loteria de Nadal que s'hauran de vendré. Vam decidir la data per a la II Gala de Dorsal 19 i vam parlar sobre l'escola d'atletisme i donar d'alta en la federació d'atletisme al club. No s'oblidá triar el dia en què decidirem en que carrera celebrarem el IX Trofeu Dorsal 19. Els quatre dorsaleros que s'encarregaren d'acudir als reunions del Circuit a peu a la Marina Alta també és va acordar.

Com veieu una reunio del mes interessant i constructiva en la que no esta tot dit ni decidit sobre la pròxima temporada, posat la gran quantitat d'esdeveniments que realitzem fa impossible decidir-ho tot en una sola reunio, però que ens servix per a posar en marxa una temporada que se'ns presenta plena de nous reptes.
Intentarem esmicolar un poc el que allí és va decidir; la cota anual és manté en els 30 € que s'hauran d'abonar abans del 30 d'octubre, és podran abonar en el compte: ES92 0081 1028 8700 0117 4527.
La II Gala de Dorsal 19 és realitzara el dissabte 13 de gener de 2018, on repassarem el que haurà sigut esta temporada 2017 que ja camina cap a la seua recta final i a la que li queda inclús la Marató de València on enguany Dorsal 19 comptarà amb una representació mai aconseguida fins a la data.
El numere de dècims o de paperetes que calç vendré o millor dit el benefici que te d’aportar cada soci és de 30€ que els podrà aconseguir venent o be ho dècims o els participacions necessàries, o aportar la diferència.
El sopar-reunio per a decidir la carrera on és realitzara el IX Trofeu Dorsal 19 sera el divendres següent a la Marató de València o sigua el divendres 24 de novembre de 2017.


Però no avancem esdeveniments, el IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 no ha arribat encara al seu final perquè ens queda la II Marjal de Gandia i els seus quinze quilòmetres, que transcorreran pel port i la llarga platja del Grau de Gandia i la seua marjal, un circuit que mai ens deixara indiferents, perquè cada dia és distint ja que el mar no manté dos dies seguits els mateixes condicions.
Hem parlat moltes vegades dels sensacions que s'experimenten en els muntanyes, però molt poques vegades ho hem fet del mar i això que tenim en Máximo al guanyador durant dos anys seguits del Circuit Arenes Alacantines. I és que molt poques vegades entrenem en la platja.
Segur que mes d'una vegada hem disfrutat d'una pau increïble mentres caminàvem per la vora al llarg del mar, o potser de sobte, hàgem notat que tenim mes energia i que el nostre estat d'ànim ha millorat. La veritat és que la majoria dels persones experimenta una agradable sensació de calma, relaxació i benestar quan està prop de l'aigua. I, per què no ens anem a aprofitar d'això en el nostre entrenament?

Bàsicament, l'efecte relaxant del mar és deu al fet que li dóna una espècie de vacacions al nostre cervell de la sobreestimulació a la que ens exposem contínuament. De fet, l'entrenament per a una marató sempre ens sobre càrrega no sols muscularment si no també amb una tensió que moltes vegades ens impedix relaxar-nos i que acaba passant-nos factura.
No obstant això, veure el mar i escoltar el sota dels onades ens permet desconnectar-nos d'eixe entorn moltes vegades aclaparador, és com si creara una barrera al nostre voltant. De fet, el moviment del mar i la seua immensitat tenen un efecte quasi hipnòtic, el qual genera eixa sensació de tranquil·litat i benestar que ens permet recarregar energia.

Però anem a deixar-ho ací, perquè la II Marjal de Gandia complisca amb tots els requisits perquè ens deixe relaxats i preparats per a la fase final de la marató haurem d'estar preparats per a poder-ho assimilar i això ho desenrotllarem demà o tal vegada despús-demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada