IN MEMORIAM

dissabte, 2 de desembre del 2017

La lliga CEMA en Pedreguer

           Sabem que l'Escola d'Atletisme de Dorsal 19 està participant en la lliga del CEMA, i pot succeir que no sapiem que s'amaga darrere d'eixes sigles, ens interessara saber que ens estem referint al Consorci Esportiu de la Marina Alta.


           D'ara en avant quan donem els resultats de la nostra Escola d'Atletisme de Dorsal 19 en el CEMA ens estarem referint a la lliga d'atletisme que organitza el CEMA o siga la unió o agrupació de les àrees esportives dels Ajuntaments consorciats d'Alcalalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata de Gorgos, La Vall de Laguar, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Poble Nou de Benitatxell, Ràfol, Senija, Teulada, Xàbia, Xaló, i els Entitats locals menors de Jesús Pobre i La Xara. 



           En esta edició es porten disputades ja dos competicions; la de Dénia que es va celebrar el 29 d'octubre i el de Pedreguer que es va celebrar diumenge passat.  
           Ens queden tres competicions que se celebraren en: Benissa el 17/12/17, a Pego el 21/01/18 i a Xàbia el 27/01/18.


           El sistema de competició és una combinada de tres proves, una carrera de velocitat, el salt de longitud i una carrera de mig fons. Menys a Benissa i Xàbia que es tractara d'un cross.



           Cal destacar que a Pedreguer l'Escola d'Atletisme Dorsal 19 a guanyat en 2 categories en la prova de salt de longitud amb Andrea Vicens i Erika Miralles i Adai Prada queda segon en les tres proves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada