IN MEMORIAM

dilluns, 30 de juliol del 2018

Més informació de la 3a etapa.


És hora ja d'anar passant a la part tècnica de la 3a etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19, la part menys agradable de tota etapa, eixa part que ens dirà, el que hem de matinar i sobretot el que correrem, encara que també ens dirà on esmorzarem.


També hem arribat al moment en què hem de prendre decisions, pel que ser prudents ha de ser una virtut que no deuríem de menysprear, ja que la prudència ens ajuda de manera més immediata a no desviar-nos del nostre objectiu.
Sense la prudència, els nostres entrenaments s'assemblen a un cavall i un carro que s'escapen sense carreter -moltíssima energia, velocitat i commoció, però que no van en la direcció correcta.
Donarem algunes dades pràctiques per a poder acostar-nos a la Reprimala- l'Orxa; tindrem principalment dos distàncies per a poder triar; 20 quilòmetres i 12 quilòmetres. Per a qui vullga caminar hi ha la possibilitat de realitzar 6,5 quilòmetres que són els que hi ha des de l'entrada del primer túnel a la central elèctrica i tornar.


Hi ha tres aspectes principals per a encertar en la decisió; buscar un bon consell, un bon juí i decisió per a dur a terme nostra elecció.
Buscar un bon consell és el primer pas en què reunim la informació necessària per a prendre una decisió. Si bé podeu pensar que esta asseveració pareix una qüestió de sentit comú, molts de nosaltres prenem males decisions de què després ens podem penedir per no haver donat el primer pas. Ens afanyem a prendre una decisió sense considerar les dades necessàries com correspon. Triem una distància i uns ritmes en forma espontània i després ens adonem de que verdaderament no era el que necessitàvem i que hauríem d'haver triat d'una altra manera. 


No cal precipitar-se, vegem, siga quina siga la distància que anem a córrer o caminar sempre la primera mitat serà costera amunt el que a primera vista pareix que és millor no ho serà tant si gastem la majoria de les nostres forces per a arribar a l'Orxa, en la carrera a peu també cal córrer cap avall.
Encara que tinguem tota la informació i considerem detingudament la nostra decisió, si no formem un bon juí i actuem en conseqüència, ens podem equivocar.
Este és lloc des d'on començara la nostra aventura, els que es decidisquen a realitzar els 12 quilòmetres només hauran de seguir la via del tren tres quilòmetres més fins a la central elèctrica. Ja tenim un poc més d'informació, però no tinguem encara l'impuls d'apuntar-nos, esperem un poc més a considerar detingudament l'hora de l'eixida.
Començar a córrer a les 07:00 hores és perfecte perquè tots puguen acabar de córrer i poder esmorzar a bona hora i encara poder arribar a temps a banyar-nos en la platja. Els trasllats són un aspecte important d'esta etapa que cal estudiar bé.
Controlem un poc la nostra passió per córrer la Reprimala-L’Orxa i no ens n'anem al whatsapp sense saber si esmorzarem i on ho anem a fer, mirem abans esta adreça i este mapa: https://goo.gl/maps/kpzxho7ymdx 


Ja tenim de moment les dades i informacions més interessants per a triar bé però no siguem obstinats i per participar en totes les etapes ens neguem de manera deliberada a llegir-nos amb deteniment tota la informació i prendre'ns el nostre temps per a sospesar una decisió, així que tranquils, perquè fins al divendres no es prendran les ultimes decisions. Hi ha temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada