IN MEMORIAM

dijous, 30 d’agost del 2018

XX Camí d'Al-Azraq- 2.


Es pot suposar que els interessats en acudir el diumenge al V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 que se celebra en la Vall d’Alcala i vullguen realitzar el recorregut llarg ja hauran estudiat el circuit i només els faltara conéixer els llocs d'avituallament i fer-los memòria de l'hora d'eixida.



Els que vagen a realitzar el circuit de 12 quilòmetres hauran de fer lo mateix, ja que els primers huit quilòmetres i els últims tres coincidixen amb el recorregut llarg.


Inclús els dos primers avituallaments coincidiran, el primer estarà situat en el punt quilomètric 4,5 i el segon just on es produïx la separació dels dos circuits, el circuit curt seguirà recte mentres que el llarg girara a l'esquerra dirigint-se a la Font del Pauet, en este punt ens trobarem el punt quilomètric 8,120.

1er Avituallament
El tercer punt d'avituallament ja només serà per als que realitzen el circuit llarg i estarà just en el desvio cap als Masos de Campaimona, en el punt quilomètric 12,900.
Tres punts d'avituallament que espere puguen estar senyalitzats amb una cinta i un cartell així com les dos desviacions que ens podem passar si no hem mirat amb un poc d'interés tant el vídeo com el mapa.

2e Avituallament
Amb esta informació ja ens podem presentar a les 07:30 del matí el diumenge 2 de setembre en l'aparcament del Càmping de la Vall d'Alcala per a realitzar qualsevol d'estos dos circuits, els que vagen a realitzar el circuit de 7 quilòmetres ja siga corrent o caminant tambe hauran d'estar allí, encara que hauran d'esperar fins demà per a tindre tota la informació del seu circuit.

3er Avituallament
Per cert, els que es queden després a esmorzar poden ja realitzar la seua comanda en el whatsapp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada