IN MEMORIAM

dijous, 13 de setembre del 2018

El diumenge la Baixada i Pujada a la Marjal.


La “Baixada i Pujada a la Marjal de Pego” té ja “homologat” el circuit de 20 quilòmetres, un circuit que segons estem veient les condicions meteorològiques no sabrem si ho anem a poder complir en la seua totalitat fins a uns minuts abans de començar a córrer, sempre tindrem el carril bici per a completar la nostra distància.



Però pensarem que la ultima etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 no va a veure's dificultada per cap “gota freda”, per tant el circuit base en què centrarem esta etapa serà el 20K.
Que la totalitat dels quilòmetres no es vagen a desenrotllar en la marjal no vol dir que no anem a tindre durant tot el recorregut un coneixement de lo significa la Marjal Pego-Oliva, no sols en l'aspecte mitjà ambiental com en el nostre entrenament per a la marató.
Si preguntàrem a qualsevol que no visquera en la nostra zona sobre qual és la imatge que té d'un zona humida, és fàcil que la seua resposta ens portara cap a Doñana, o tal vegada a les Tablas de Daimiel o si fóra un amant de les aus ens acostaria a la Laguna de Gallocanta o la Laguna de Font de Pedra i si fóra molt mediterrani ens anomenaria el Delta de l'Ebre i sens dubte també la nostra Albufera, potser quasi ningú anomenaria la Marjal de Pego-Oliva no per la seua falta de importància sinó per la falta de promoció.


No crec que faça falta que repassem ara moltes de les característiques del Parc Natural de la Marjal de Pego- Oliva, però no estaria malament que recordàrem que té una superfície de 1.254,99 hectàrees i que antigament es tractava d'una albufera i una altra cosa que ens a afecta als corredors és de la qualitat de l'aigua dolça, doncs solem utilitzar l'Ullal de Bullent com un punt d'avituallament.
Així anem recapitulant, la Baixada i Pujada a la Marjal de Pego tindrà lloc el diumenge 9 de setembre d'enguany 2108, començarem a córrer a les 07:30 hores des de la Piscina Coberta de Pego, el recorregut més llarg és el que presentem hui i demà ja mostrarem les diferents variants que hem preparat per als que no s'atrevisquen amb tants quilòmetres.
Després de córrer la dutxa sera en la mateixa piscina coberta i l'esmorzar per als que ho desitgen serà en el bar Caçadors. 


Cal dir també, que este circuit té 20 quilòmetres exactes pel que els corredors que vullguen realitzar per motius d'entrenament més quilòmetres només hauran de girar cap al El verger quan arriben al carril bici i realitzar en eixa direcció la mitat de la distància que vullguen afegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada