IN MEMORIAM

dijous, 4 de juliol del 2019

II Gran Fons Platja de Pego, demà.


Este cap de setmana comença el que ja serà la sexta edició “de l'Open summer circuit training” de Dorsal 19, i ho farà en el II Gran Fons Platja de Pego, demà, o siga des del 5 de juliol fins al 29 de setembre tindrem l'ocasió de córrer pels circuits que des de fa quasi un any que no transitem. 


El VI “Open summer circuit training” de Dorsal 19 no és una altra cosa que una ocasió per als que vullguen puguen eixir a córrer o caminar en companyia i que tinguen durant l'estiu una cita, quasi tots els caps de setmana, amb la carrera a peu.
Es pot entrenar en solitari i cada un en el seu ambient d'entrenament. No cal acudir ni organitzar cap etapa, però si la nostra afició a córrer passa per moments de debilitat, ja siga per l'excessiva calor de l'estiu, per la disgregació dels nostres companys d'entrenaments degut a les vacacions, el VI “Open summer circuit training” de Dorsal 19 és una magnifica opció per a passar l'estiu corrent. 


L'objectiu del VI “Open summer circuit training” de Dorsal 19 no és formar corredors, encara que pot servir, sinó més aïna és mantindre viva la carrera a peu en uns mesos que resulta molt dur entrenar. Ens servix també per a una doble missió; contagiar i fer arribar els nostres objectius, per al que queda de temporada, als nostres companys i que al contagiar-los ens obliguem d'alguna manera a complir-los.
Com afrontar demà el VI “Open summer circuit training” de Dorsal 19? Potser el primer siga intentar assumir el compromís d'acudir al major numere possible d'etapes. És a dir, deixar que el VI “Open summer circuit training” de Dorsal 19 marque el meu calendari de carreres durant l'estiu. Açò ens porta a estudiar les dates amb un poc d'atenció.
Què hem de fer? Quelcom molt senzill: acudir al lloc d'eixida de cada etapa i si ens anem a quedar a esmorzar o sopar, segons l'etapa, avisar amb anterioritat per a poder reservar. En este mateix blog o contactant amb qualsevol dorsalero es podrà obtindre tota la informació necessària. 


De moment les etapes són les següents:
Demà, divendres 5 de juliol el II Gran Fons Platja de Pego, amb eixida a les 20:00 hores en l'entrada del Càmping Rio Mar. Partida Deveses, S/N, 46780, València. 
El diumenge 21 de juliol de 2019 el : VI el Gran Fons d'Orba, amb eixida des del poliesportiu d'Orba
El 28 de juliol de 2019 la XV Reprimala-L’Orxa-Reprimala.
El 24 d'agost el IV Summer els Poblets.
L'1 de setembre la Marjal de Pego.
Estes són les dates que a hores d'ara podem confirmar, anirem repartint la informació segons l'anem arreplegant, de moment demà al Riuet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada