IN MEMORIAM

divendres, 14 de maig del 2010

UNA MARATO,TRES MITGES I UN GRAN FONS.

Moltes vegades ens succeïx que després d'una gran festa, i la XXVIII Volta a Peu ho va ser, ens arriba la ressaca però en este cas no amb mal de cap sinó amb esgotament mental, necessitàvem un descans, una relaxació que ens permeta veure les  coses d'una altra manera, no diferents sinó amb nous ànims i il·lusions, han sigut estes dos setmanes les que hem dedicat a la reflexió, han sigut dies en què l'entrenament ha estat un poc aparcat i encara que hem participat en moltes carreres, sent possible que el cap de setmana passat fóra dels més fecunds perquè hem estat en una MARATÓ, tres MITGES i un GRAN FONS i pocs clubs poden dir que han estat representats en cinc carreres diferents el mateix cap de setmana.
Devem dir que els resultats han sigut bons, Bay continua amb el seu  ritme de maratons, sempre amb els seus resultats excel·lents a què ens esta ja mal acostumant i al que haurem de citar d'alguna forma – El Senyor de les Maratons- o – Marató Man- o tal vegada – L'Home de les Mils Maratons-, per descomptat acreditor d'algun apel·latiu segur. 

En les Mitges vam estar en les nostres marques, en Alcasser pareix que ja s'esta preparant la Marató de Castelló perquè veiem que ja estan picant el ritme de marató, la qual cosa ens porta a pensar que s'estan prenent l'entrenament sense presses però sense pauses. Això d'Albacete va estar ben ja que no es pot traure mes profit amb el poc entrenament que estem realitzant. 
En Barraques ens succeïx quasi com en Alcasser, i és que els maratonians volen defendre el seu ritme de marató en totes les ocasions que es posen per davant.

En el Gran Fons d'Oliva vam tindre una bona participació de la què subratllaria la tornada a les carreres de Briones, ja que després d'uns quants mesos desaparegut torna i pareix que en forma. També bona carrera la que realitza Pascual que després d'alguns problemes físics pareix que torna a agafar la forma.

En estes dos setmanes que han transcorregut des de la Volta a Peu hem estat contrastant el projecte de circuit que hem vist per a La Mitja Marató així com la nova ubicació de la línia d'eixida i la de meta, i que en la pròxima reunió que celebrarem, si és possible, la setmana que ve informarem a tots, i en cas que ens agrade ho comunicarem a la policia local així com a la regidoria d'esports, també s'ha estudiat la forma d'acudir al sopar que se celebrara en el El Verger per a finalitzar la Volta a la Marina, però tot açò ja serà la setmana que ve.
A continuació el resum de la Marató de Vitòria per Bay:

VIII MARATON MARTIN FIZ - VITORIA 2010
Diumenge. 09-maig-2010. Atleta de Pego. Carlos Siscar Bay.
Marató: 2h 57m 46sg a un ritme de 4m13sg el km, passant la mitja marató amb 1h 27m 04sg
 El diumenge 9 de maig vaig participar en la VIII Marató -Martin Fiz de Vitorià amb 500 participants.La marató va començar  a les 9’30h del mati, amb un temps negre i un poc de fresca però sense molestar. L’eixida la va donar l’atleta vitorià i maratonià Martin Fiz que en l’arribada a meta ens esperava i te preguntava com havia anat la marató i com te trobaves.
Durant la marató vam tindré de tot, núvols, vent, pluja, sol, vent i núvols.
Comentar que la marató la vaig fer amb el meu amic Robert Tarrago un atleta del Reus Ploms i dir que ha seguit tots els meus consells per poder baixar de 3h.
El perfil de la marató tenia de tot: pujades, baixades, rectes i molts de girs de 180º; personalment no em va agradar del tot.
 La marato de 42,195 kilómetros, la va guanyar l’atleta keniata Jaimes Moiben resident en Guadalajara amb una marca de 2h 28m 15sg i la guanyadora femenina va ser la vitoriana Gemma Pérez en 3h 08m 58sg.
MARATO MARTIN FIZ.
Carlos Sicar Bay: 02:57:46.
MITJA D' ALCASSER.
1:34:24
1:35:03
1:39:04
MITJA DE ALBACETE.
Carmen Sala: 01:25:03.
MITJA DE BARRAQUES.
Laura Pascual: 01:43:03.
David camps. 01:43:04.
GRAN FONS DE OLIVA.
COMPANY PUIG, PASCUAL
1:00:29
IVARS DESCALS, DARIO
1:00:44
BRIONES RUIZ, CARLOS
1:07:09
CAMBRILS CAMARENA, JOAN CARLES
1:08:41
ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE
1:09:18
MENGUAL COTS, CARLES VICENT
1:12:10
PEREZ JUAN DE DIOS, FERNANDO
1:19:03
CERESOLA PIERA, FRANCISCO
1:20:27
MENGUAL MOLL, JOSE
1:23:29
ALEMANY SENDRA, RAMON
1:26:07
FOLQUES NADAL, PAU
1:28:05

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada