IN MEMORIAM

dimarts, 12 de juny del 2018

Resum del ultim mes

Ja va sent hora que ens posem al dia en les classificacions, en les ultimes setmanes s'han desenrotllat algunes competicions que val la pena destacar, sobretot aquelles en què els nostres corredors han pujat al podi o en aquelles en què les millors o pitjors marques de Dorsal 19 han canviat.

Començarem per l'últim; divendres passat es va celebrar la Gala d'entrega de premis del 21é Circuit a Peu de la Marina Alta on alguns dorsaleros van arreplegar el premi per la seua bona classificació.
Màxim Folques va aconseguir la tercera posició de la categoria veterans A.
Anna González la segona posició en la seua categoria.
Cristina Bañuls aconseguia també la segona plaça en la seua categoria.
Gran èxit per tant de Dorsal 19 en la seua participació en el Circuit de la Marina, amb una participació de 34 corredors de mitjana en cada carrera i amb 30 corredors de mitjana de l'Escola d'Atletisme.

Però retrocedim un poc en el temps, desplacem al 19 de maig, Máximo Folques va aconseguir el primer lloc en la categoria de Màster A i ademes la que és fins a este moment la millor marca en 10K, 35 minuts i 58 segons, ho va aconseguir en l'EMACNS 10KM OPEN d'Alacant.
L'endemà es va produir un fet nou i per tant històric en Dorsal 19, per primera vegada Dorsal 19 participava en un Campionat d'Europa, i ho feia amb quatre representants en el Campionat d'Europa de Mitja Marató Màster; Fede Server que es classificava en la posició 30 de la categoria Màster 50, Tino Navarro que es classificava en la posició 33 també de la categoria Màster 50 i Vicent Sala que aconseguia la posició 25 en la seua categoria de Màster 60.

Un lloc a part mereix Carmen Sala, perquè amb la seua sexta posició i el seu segon lloc com a espanyola va aconseguir ser Campiona d'Europa per equips en la categoria W50, per primera vegada l'himne espanyol va sonar, no sols per a Carmen sinó també per a Dorsal 19.
Destacar també que en la mateixa carrera, en la categoria Open Carlos Siscar aconseguia el tercer lloc en la categoria Màster C.
Però tornem a este mes de juny, en concret al dia dos i en la capital sueca d'Estocolm, on se celebrava en unes condicions fora del normal per a aquelles latituds la 40a Marató d'Estocolm, i allí es van presentar sis dorsaleros per a patir durant els 42195 metres temperatures per damunt dels 28 graus centígrads, pel que només Vicent Sala va aconseguir establir la pitjor marca de la temporada amb unes meritòries quatre hores i dotze minuts amb tretze segons.

També hauríem de realitzar la crònica de la carrera de Pedreguer on Màxim Folques, Carmen Sala, Mireia Miralles, Sidney Smart, Anna González i Cristina Bañuls van pujar a arreplegar el trofeu per la seua bona classificació en les seues carreres.
No vull acabar este resum de l'ultime mes sense recordar el cap de setmana passat on també aconseguim pujar al podi, ho vam fer en la Nucia on Máximo Folques va aconseguir la segona posició en la categoria Màster A.
També es disputava el 10K Nocturn de Gandia on es va aconseguir la que és de moment la pitjor marca de la temporada amb 62 minuts i 42 segons que té en el seu poder María Luz de Gregorio, també vam poder veure en el podi a Carmen Sala; segona en la seua categoria i a Neus Segui feia el mateix en júnior femení.

Com podem comprovar un mes ple d'èxits, als que hem d'afegir els reconeixements que es donaran el dissabte que ve en la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego, on els millors classificats en el Circuit de Carreres de la Marina i millors integrants de l'Escola d'Atletisme rebran el seu merescut homenatge.