IN MEMORIAM

diumenge, 15 de juliol del 2012

Només un xicotet detall.


              Lo secret, lo ocult i  lo furtiu no és propi dels corredors, la clandestinitat no és una característica que puga associar-se als corredors, ja que de nosaltres se sap tot.
Però saludem abans a tots els nostres corredors que són tan clars i transparents en els seus entrenaments.

Tots saben quines sabatilles usem per a córrer, se sap que és el que mengem, a quant ens ix el quilòmetre, on entrenem, coneixem fil per randa com corren cada un de nosaltres. No tenim secrets, no rodegem els nostres entrenaments de cap misteri ja que sempre estem parlant de córrer.
Només un xicotet detall en les nostres conversacions abans de les carreres resulta incomprensible: quan ens pregunten o preguntem “com estas” llavors dins de la ment del corredor bota una purna que ens obliga a mentir i hem de contestar: “no puc entrenar, fa temps que no córrec, estic fora de forma” i és que este tipus de respostes ens ixen automàticament.


Esta característica que ens acompanya i que mereixeria l'explicació d'un especialista és la que fa que siga tan interessant acudir a les carreres per a saber al finalitzar quant havia de veritat en les respostes.
El cap de setmana passat va succeir allò que s'ha esperaba, ningú estava en forma però tots van realitzar uns temps que serien impossibles abans de córrer.
Este cap de setmana vist això del divendres ens vam cuidar molt de preguntar a ningú com es trobaven abans de córrer ja fóra a Miramar o a Chulilla.


Però amb l'esforç del divendres el dissabte ens vam dedicar uns a patir la aclaparadora calor i altres a disfrutar de les belles muntanyes de l'interior de València. L'Anguniosa calor de Miramar no va agafar per sorpresa a ningú ja que tots els anys disfrutem de la mateixa basca.
Els bells paisatges si que ens van sorprendre a Chulilla i encara que les seues dures pujades ens feien patir ho donàvem per ben empleat a l'observar les vistes que es podien admirar des d'allí, encara que el riu Túria també ens va donar diversos moments agradables que es van unir al de comprovar com Tania Navarro aconseguia la primera posició en la seua categoria. I és que on anem triomfem.


De colossal podem classificar el passat cap de setmana i és que ja estem preparats per a afrontar un estiu que se'ns presenta ple reptes i duels que ens assegurara una apassionant preparació premarató.



MIRAMAR.

0:34:42        SALA FERRER, CARMEN.            
0:37:56        LLAMBIES SENDRA ENRIQUE.    
0:38:54        VICENS PASTOR, FERNANDO.
0:40:52       FOLQUES LORENTE, MAXIMO.
0:42:17         OLTRA BAÑULS, JOAN.
0:42:18         SALA GONZALEZ, VICENT.
0:42:25        SENDRA FRANQUEZA, PASCUAL.


CHULILLA.

xx:xx:xx       TANIA NAVARRO.
xx:xx:xx       TINO NAVARRO.
xx:xx:xx       PACO CERESOLA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada