IN MEMORIAM

dijous, 31 de juliol del 2014

Les 3 Llegües de Villamalea ens esperen.

     Anem allà, en este cap de setmana, anterior al V Trofeu Dorsal 19 i a la IV Etapa del “I Open summer circuit training” de Dorsal 19 els nostres corredors han buscat camins diferents per ha estar en forma el 2 d'agost. N'hi ha que només ha entrenat, uns se'n van anar a Simat de la Valldigna, altres a Ontinyent, diversos a la milla de Moraira i uns quants a Ador.


     Com podeu vore s'han evitat molts enfrontaments, pot ser, amb la finalitat de donar la sorpresa en Villamalea, molts corredors en diferents carreres este cap de setmana.
     Tots sabem lo complicat que resulta estar entre els primers llocs del Trofeu Dorsal 19, perquè al ser compensat segons l'edat moltes vegades no basta d'arribar primer sinó que ho tenim de fer amb el suficient avantatge o des-aventatge pa compensar la nostra diferència d'edat.
     El Trofeu Dorsal 19 és molt paregut a la cançó “El rei” quan diu: “que no hay que llegar primero sino hay que saber llegar”, i és que tots els anys sorgix el dilema sobre si és millor o pitjor que la carrera siga compensada.


     No se si és millor o pitjor però el que esta clar és que és diferent, en Dorsal 19 donem trofeu en la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego als tres primers classificats en la Volta a la Marina i ho fem sense tindre en compte a què categoria ni sexe pertanyen sinó que són els tres primers de la classificació general absoluta. Durant el sopar del Trofeu Dorsal 19 donem els trofeus a les millors i pitjors marques en marató i en mitja marató i fem el mateix no mirem que categoria ni que sexe pertany sinó que només mirem la millor marca i la pitjor.
     En canvi en totes les carreres hi ha classificacions per categories i Dorsal 19 també vol reconéixer els merits dels seus corredors segons la seua categoria d'edat, i és així com sorgix la solució en forma de carrera compensada i veient que la RFEA ens mostra les seues taules de compensación, no costa res fer una classificació. Una competició tots contra tots, amb la mateixa edat ja que la compensació ens iguala.
     Ja se que la tàctica de carrera és diferent i més difícil de portar a la practica, i que la millor tàctica per a assegurar un lloc és realitzar la millor marca possible ja que la compensació ens donarà la classificació final, i com no estem acostumats ens pareix tot molt complicat però una vegada a l'any és interessant que l'edat no siga una desavantatga i els anys no siguen un pes que s'hagen de carregar en totes les carreres.


     Este cap de setmana hem vist a alguns dels nostres corredors en el pódium, Carmen guanya la carrera a Simat de la Valldigna, Máximo queda tercer en la carrera d'Ador, Ana i Carlos van ser segons a Moraira, molts dels nostres corredors estan en forma veurem el que succeïx en Villamalea perquè la carrera compensada dóna les seues opcions a Enrique, a Masso, a Carmelo, a Fede, a Ramón, a Batiste i a tots eixos corredors de més de cinquanta anys que sempre caminen desapareguts en el fons de les classificacions generals, el Trofeu Dorsal 19 és la seua oportunitat.
     En fi, qui vullga competir té la seua oportunitat, qui vullga disfrutar d'un bon ambient de carrera i córrer relaxat també té una bona oportunitat i al mateix temps conéixer a altres corredors que no és fàcil trobar en la nostra zona.

     Les 3 Llegües de Villamalea ens esperen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada