IN MEMORIAM

dissabte, 14 de juliol del 2012

La festa del 3000.


A poc a poc, i d'una manera esperem que contínua, anem a posar-nos al dia en tots els esdeveniments que han succeït estos últims dies al nostre voltant i que estan relacionats amb este món de la carrera a peu.
Però saludem primer a tots els que han practicat la carrera a peu durant estos calorosos dies de juliol.

Per a anar recordant tot el que va succeir estos dies és necessari que comencem pel divendres 6 de juny que vam realitzar la nostra prova de 3000 metres.
Podem afirmar que va ser un èxit no sols per les marques sinó també per la participació dels nostres corredors ja que vam comptar amb 28 corredors que van procurar mostrar tot el seu potencial atlètic.
Dir que vam haver de realitzar dos carreres no sols per diferenciar les marques i aconseguir que les proves estigueren més igualades sinó que vam estar obligats a realitzar dos carreres davant de la gran quantitat de corredors, prendre bé els temps ens resulta en part impossible, perquè no estàvem preparats per a prendre els temps exactes de tots, així que davant d'estos problemes és fàcil que els temps no siguen els exactes. 

No pensava jo que controlar els temps de 15 corredors per carrera fóra tan complicat, la pròxima vegada estarem millor preparats, però al final tot resulta perfecte.
Divendres passat vam poder reunir per primera vegada en una carrera en les pistes a quasi la totalitat dels corredors de Pego, en el que resulta ser una festa per al nostre esport per tant el que va començar per ser un test per a esbrinar com ens trobàvem per a preparar la marató acaba per ser un festival de la carrera a peu ja que observar a tant de corredor en les pistes cada un amb el seu dorsal personalitzat i preparant-se per a participar en una carrera en les pistes on ningú havia competit va ser emocionant. 

Interessant va ser també el poder comptar amb tres dones entre els participants i comprovar com a poc a poc es van acostant al nostre esport més dones. A ressaltar el bon avituallament que vam tindre durant les proves i sobretot després que va estar funcionant perfectament fins ben passada la mitja nit.
He de dir que la llista de resultats no esta ordenada per temps perquè no parega una classificació, ja que m'agradaria amb això ressaltar que no van ser unes carreres competitives si no sols unes, podríem dir, unes proves físiques, encara que cal dir que un poc d'emprenyament si que va haver-hi i que era també necessari per a animar la festa.
Cal lamentar l'abandó de tres corredors que no van poder completar la prova per lesió.
Podríem repassar els temps de cada un i ens adonaríem de com van córrer de ràpid tots, perquè els seus temps són, per a mi, millors del que espera ja que quasi ningú tènia experiència en esta classe de proves i era fàcil no encertar amb el ritme.

Molt cal dir del bon ambient que ens acompanya durant tota la prova i durant el sopar que vam realitzar després i que anira eixint a la llum a poc a poc durant els pròxims mesos i molt cal dir també de la importància de reunir a tants corredors a Pego en un acte que en un principi no estava pensat per a convertir-se en un dels més importants de la temporada per a Dorsal 19.
Molt queda encara per escriure del que va succeir eixe cap de setmana del 6, 7 i 8 de juliol però ho escriurem esta vesprada, les carreres de Miramar i la de Chulilla mereixen una entrada separada.



Juan Pons.- 13’ 28’’
Carlos Siscar.- Lesionat.
Paco Ceresola.- 13’ 10’’.
Alberto Pons.- 12’ 21’’.
Batiste Piera.- 12’ 22’’.
Enrique Llambies.- 11’ 33’’.
Joan Folques.- 15’ 58’’.
Fede Server.- 12’ 30’’.
Pascual Sendra.- 13’ 01’’.
Tony Woodall.- 13’ 40’’.
Carmelo Vidal.- 11’ 32.
Jose Boix.- 12’ 33’’.
Toni Server.- Lesionat.
Ramon Alemany.- 15’ 58’’.
Fernando Vicens.- 11’ 44’’.
Jose Arbona.- 13’ 13’’.
Carmen Sala.- 11’ 28’’.
Joan Oltra.- 12’ 30’’.
Tania Navarro.- 14’ 03’’.
Rosa Bolta.- 14’ 03’’.
Tino Navarro.- 13’ 05’’.
Fernando Pichana.- 11’ 21’’.
Javier Simo.- 12’ 17’’
Joel.- 12’ 15’’.
Carlos Bañuls.- 12’ 14.
Adelo.- 12’ 14’’.
Juan Bolta.- 13’ 54’’.
Yoan.- Lesionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada