IN MEMORIAM

diumenge, 2 de setembre del 2012

Un altre fin de setmana interessantíssim.


                  El maratonià, més que un altre tipus de corredor ha de fer de la constància no sols una virtut sinó una obsessió, ja que la constància és la virtut que ens porta a què una vegada presa una decisió es duga a terme el que és necessari per a aconseguir-la.
Anem a patir dificultats externes o internes, o la disminució de la motivació personal pel llarg entrenament però la nostra constància sustentara el nostre entrenament i la nostra sòlida força de voluntat junt a un esforç continuat ens fara a arribar a la marato de Valencia vencent les dificultats i inclús vencent-nos a nosaltres mateixos.

L'interes que vam posar en la realització del test de set minuts divendres passat és el que ens deuria conduir a dur a terme els entrenaments necessaris per a aconseguir la nostra meta, la marató.
Ens vam divertir fent el test i després vam disfrutar durant el sopar d'eixes conversacions que se solen convertir en reptes, que tant ens costa aconseguir i mantindre després.
En un sopar de corredors lo perillós és arribar a la zona dels gin-tonics amb massa velocitat i amb la llengua massa lleugera pues la memòria de molts de nosaltres es manté intacta l'endemà i això pot ser fatal en les pròximes carreres i no dic res si l'endemà hi ha una carrera com així va ser, a l'Alqueria.


 Però tindre tenacitat i constància en seguir un entrenament i a seguir els reptes de la nit anterior no ens deu fer oblidar que estem entrenant i que realitzar un sobreesforç molt continuat ens pot portar a un sobreentrenament i a un esgotament excessiu.
Moltes vegades als millors, si els esforços són continuats, poden passar en pocs dies dels primers llocs als últims. Els que van realitzar molt bon test el divendres poden continuar mostrant la seua forma el dissabte en l'Alqueria però després deuen pagar el diumenge la seua generosa demostració i per cansament no acudir a entrenar o quedar molt retardats i en els últims llocs en l'entrenament i és que els esforços es paguen i no estem físicament per a pagar molt.


No vull recordar-me de ningú ni recriminar a ningú però les dos exhibicions de “el magre” i de “favetes” ens van privar el diumenge de l'agradable companyia d'un i van vore com sa arrossegava l'altre, i és que amics meus moltes vegades “el que molt abarca poc apreta”.


La història no acaba ací, és que el diumenge després de l'entrenament ens en vam anar, com no, a esmorzar i comentar allò que s'ha succeït durant tot el cap de setmana i, com no, un altre repte però esta vegada a la llunyania el 6 d'octubre del què anirem donant informació en els pròxims dies.
Per a acabar, un llarg i interessantíssim cap de setmana amb la confirmació que tots estem en el camí correcte cap a la marató de València, que així siga.

TEST DELS 7 MINUTS.

Cañot.- 1795 m.
Pascual.- 1745 m.
Tony.- 1750 m.  
Paco.- 1815 m.
Tino.- 1825 m.
Picayna.- 1725 m.
Arbona.- 1725 m.
Piera.- 1810 m.
Joan Pons.- 1615 m.
Carles Sendra.- 1540 m.
Tania.- 1515 m.
Carmelo.- 1923 m.
Ramon.- 1425 m.
Fernando Pastor.- 1895 m.
David.- 1810 m.
Carmen Sala.- 1875 m.
Ferran Mas.- 1690 m.
Enrique Llambies.- 1845 m.
Pedro.- 1735 m.
Alberto Pons.- 1845 m.
Vicent Sendra.- 1845 m.
Fede.- 1865 m.
Leo.- 1865 m.


L'ALQUERIA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada