IN MEMORIAM

dissabte, 29 de desembre del 2012

Un any nou per davant.


     Començarem un nou any ja.
     Començar com si fóra qualsevol cosa és una enorme malaptesa. Un any per davant per a córrer i entrenar és un regal massa gran per a llançar-lo a perdre.


     Alguna vegada heu sentit en el més fondo del vostre ser eixe desig profund i enorme de millorar o de canviar? Si és així, no deixes que el desig s'escape, perquè no tots els dies ho sentiràs. Si hui sents eixa crida a voler córrer més carreres, a ser més ràpid, a ser més resistent, a ser distint, atrapa-la amb força i fes-la realitat.
     L'inici d'un nou any és el moment per a reunir les forces i tota la il·lusió per a començar el millor any de carreres, perquè el que es propose convertir este en el seu millor any, ho pot aconseguir.
     L'any nou és una oportunitat més per a transformar-se com a corredor, com maratonià, i també com a persona. «Vull ser diferent, començaré bé; així serà més fàcil seguir bé i acabar bé. Potser l'any passat no va ser el meu millor any, em va deixar un mal sabor de boca.


        Este serà distint, vull que així siga; és un desig, és un propòsit, i no el vaig a fer malbé. Tinc una altra oportunitat que no malbarataré, perquè la vida és massa breu».
     Qui és capaç de dir: "Des de hui, des d'este primer dia, tot serà distint"? “Un altre estil de vida, una altra forma de ser, un altre tipus d'entrenament, més quilòmetres, altres maratons. Per què no intentar-ho?”
     En els moments en què hem acabat les nostres carreres, cansats, defraudats, plens de culpa, arribem a pensar: «Per què no deixar de córrer?» Però en eixos mateixos moments es pot pensar una altra cosa: «Per què no començar de nou?».
      

     Alguns veuen les seues carreres i marques del 2012, i pensen que la temporada passada ha sigut gris, vulgar i mediocre, i el seu gran argument i raó per a desesperar-se és: «He sigut un Desastre, què puc fer ja?» Però altres trauen d'ací mateix el gran argument, la gran raó per al canvi radical positiu: «No em resigne a ser vulgar; vull continuar corrent, vull lluitar, entrenaré, vull tornar a començar».
     El 2013, un any acabat d'eixir de les mans, és un any que encara no està estrenat. Què faràs amb ell? L'any passat no et va agradar? no donares la mesura? Amb aquest què faràs? Un nou any acabat d'iniciar: tot comença, si tu vols; tot torna a començar...
     

Dorsal 19 s’uneix als grans insatisfets, als que reneguen de la mediocritat, als que, encara conscients de les seues debilitats, confien i lluiten per continuar gaudint amb la carrera a peu.
     Tots desitgem als altres i a nosaltres mateixos un bon any, però pocs lluiten per obtindre'l.
     En Dorsal 19 som dels segons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada