IN MEMORIAM

dijous, 30 d’agost del 2012

Tot esta ja preparat.

            Tot esta ja preparat per a la vesprada-nit del divendres en les pistes d'atletisme, ara només ens queda esperar i que puguem realitzar un bon test.
Saber compartir entrenaments, fer equip, sentir-se unit a altres corredors, és sempre gratificant, i també d'ordinari un bon acicate per a esforçar-se, per a millorar. 

La presència d'altres ens inspira i estimula a un nivell potser difícilment accessible per a nosaltres anant en solitari. Dels altres corredors aprenem moltes coses que ens enriquixen enormement, i per ajudar-los a vegades ens sorprenem fent coses que potser inclús no faríem ni per nosaltres mateixos.
Els nostres companys d'entrenaments són un element decisiu en la nostra millora personal. És cert que la força per a eixir a entrenar depén en gran part d'un mateix. Però també sabem que els corredors que ens acompanyen en eixos llargs entrenaments poden ajudar-nos molt en eixe camí. La capacitat per a entrenar es veu reforçada quan sabem conviure amb els altres, quan sabem treballar en equip, quan aconseguim estar pròxims a les persones que componen el nostre entorn. 
Quan entrenem dins d'un grup que posseïx confiança i il·lusió en què tots estan ben integrats i que s'aprecien, normalment som capaços d'esforçar-nos més i millor. 
Al final resulta que del que es tracta és de saber integrar-se el millor possible en els ambients de corredors amb els que ens relacionem. 


Donarem algunes dades perquè vos pugueu preparar, si sou de què heu estat entrenant per a la marató de València este estiu deuríeu poder recórrer en set minuts les distàncies següents:
1355 Metres si penses córrer la marató a 6'05''.
1500 Metres si penses córrer la marató a 5'30''.
1610 Metres si penses córrer la marató a 5'15''.
1680 Metres si penses córrer la marató a 5'00''.
1785 Metres si penses córrer la marató a 4'45''.
Més o menys. Sense posar-nos nerviosos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada