IN MEMORIAM

divendres, 10 d’agost del 2012

27 de gener de 2012


Si hi ha un dia clau per a entendre la Marató Olímpica del diumenge és el 27 de gener del 2012.
Kenya i Etiòpia reprendran el diumenge una intensa però amistosa rivalitat en la marató masculina dels Jocs Olímpics de Londres.
El 15 d'agost, en la Murla-Petracos-Murla, molts seran els temes de les conversacions o dels diàlegs que tindrem mentres estiguem corrent, però la marató olímpica i el test de 7 minuts segur que estaran.


Només hauran passat 3 dies des de la celebració de la marató olímpica i la incògnita que ara tenim respecte al resultat ja estarà solucionat. Ja sabrem si els kenyans s'han imposat als etíops o si ja tenien raó els que van dir dies abans de la marató de Londres – Que mentres els kenyans estaven competint els etíops ja estaven entrenat la marató olímpica-.
A hores d'ara si que pareix que tenen raó perquè Kenya ha arribat amb les millors marques però l'or l'esta portant Etiòpia, excepte en els 10 Km. masculins encara que van entrar davant dels kenyans.
En les maratons de primavera els kenyans van arrasar i tots pareix que ens hem oblidat dels etíops que no porten a cap corredor amb un palmares important, en canvi els kenyans tenen un currículum impressionant i s'han deixat a Makau, rècord del món, a casa.
Però no podem pensar que Etiòpia regalarà les medalles i és que si recordem el 27 de gener d'enguany, se celebra a Dubai una marató, és de moment la marató més ràpida de la història, i en ella els etíops van realitzar les seues marques i se van anar a entrenar, al gener. Els kenyans es van esperar a abril per a realitzar les seues marques, amb la qual cosa porten tres mesos menys d'entrenaments.


Si mirem la classificació de la marató de Dubai no coneixerem a cap etíop però si mirem les seues marques veurem que són rivals amb els que cal comptar, Gebrselassie pot dormir tranquil.
El diumenge ens espera una bonica batalla entre famosos corredors de marató i uns humils corredors etíops que ténen per davant una gran carrera atlètica, serà impressionant. I ho comentarem el dimecres 15 en la Murla-Petracos-Murla.
Un altre tema que tampoc faltara serà el test dels 7 minuts que realitzarem el divendres 24 d'agost en les pistes d'atletisme i que ens ha de servir per a donar el tret d'eixida per a la Marató de València, però ja l'explicarem més avant.
En un entrenament com el del dia 15 parlarem de moltes coses però sobretot de córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada