IN MEMORIAM

divendres, 3 d’agost del 2012

El atletisme dels Jocs Olimpics ja comencen.


              Hui, a l'assentar-me davant de l'ordinador, en esta matinada de primers d'agost, en la que la calor no em deixa descansar, em pregunte:  que escriuré?
La faena pareix fàcil. Hem estat fa pocs dies corrents en Nogueruelas i a Montaverner, he realitzat al matí següent un llarg on la calor quasi acaba amb mi, he compartit amb els meus amics uns agradables entrenaments davall una calor acaloradora, he descansat mentres observava les proves de natació de l'Olimpíada, i, no obstant això, res se m'ocorre, amic, dir-te d'això.
Però saludem abans a tots els corredors.

Algunes entrades portem escrites ja, però sempre hem de deixar en el silenci els sentiments més fondos que sentim quan correm.
Però, qui conta tot açò? El corredor vol coses concretes, notícies, dades, classificacions, marques. I jo cada dia odie més la informació i m'interessa menys la notícia. Un dels majors encants que posseïxen eixes 24 hores que transcorren des del dissabte a mig dia fins al diumenge després de córrer, és oblidar-se de les notícies i esborrar de la memòria els problemes del treball.  Parlem abans i després de la carrera, d'entrenaments, de tàctiques, de projectes i el nostre cos i ment es recuperen.
Com podria un suportar esta tossuda lluita d'un dia després d'un altre i un mes i un altre mes i l'un i l'altre any, si no fera de tant en tant una escapada per a participar en alguna carrera? Com aguantar totes les primes de risc tot el dèficit, tot l'Ibex, tota la desocupació…?
I en estos caps de setmana en les carreres, quin alleugeriment, que fondo sentiment de llibertat quan deixem arrere totes les notícies i ens posem a fer i dir criaturades. Contem experiències de carreres ambigües o grotesques o simplement sense sentit, se submergix un en els principis de les nostres carreres. ¡Oh, estes immersions en les primeres carreres¡ No se com pot viure un corredor si no porta a flor de pell les seues primeres experiències en este món de la carrera a peu.

Basta ja, aci estic una altra vegada ací després d'una setmana d'entrenaments, açi una altra vegada preparant per a demà la pujada a la Magdalena, esperant esta nit la carrera de 10 km dels Jocs Olímpics i esperant realitzar un bon llarg el diumenge, així que una altra vegada tornaré a sentir i a viure la vida.

MONTAVERNER.

BOIX FERRI, JOSE        0:40:40
FOLQUES LORENTE, MAXIMO    0:41:20
PASCUAL PASCUAL, LAURA       0:41:44
CAMPS SENDRA, DAVID                    0:43:35
SERVER MILLET, JUAN ANTONIO    0:46:09

NOGERUELAS.

Sala Ferrer, Carmen     00:44:57
Sala Gonzalez, Vicent  00:53:02

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada