IN MEMORIAM

dijous, 12 de març del 2015

Xàbia, la primera.

     Passades unes hores de qualsevol esdeveniment i una carrera ho és, ja disposem de tota la informació que necessitem per a saber el que ha passat, ja haurem vist les imatges de la carrera, hem consultat les classificacions i ja tindrem una idea general de com ha anat la carrera, i tan sols hauran passat unes hores.

     Que queda per dir del que va succeir el diumenge en Xàbia?, que comentaris podem escriure que no es hàgem llegit ja per Internet?, i és que hui en dia a les poques hores qualsevol esdeveniment ja és vell informativament.
     Ho sabem tot de la carrera de Xàbia, hem vist les imatges dels nostres corredors, que ens presten Sandra, Feliu i Jake, ens han mostrat també els seus vídeos, hem acudit al blog de Caligat, o al Faceboox de Vicent Esteve i Kike Aracil, i hem consultat les classificacions en Somesport, també hem escrit les nostres opinions en el whatsapp així que ho tenim tot dit i llegit.
     El diumenge a la vesprada ja ho sabíem tot de la carrera de Xàbia i del principi del 19 Circuit a la Marina Alta i el dilluns ja estàvem amb altres històries i amb la carrera de Calp, són les presses i les reaccions davant de la immediatesa.
     Així que només ens queda recordar, fer un esforç i recordar aquelles coses que se'ns van poder passar inadvertides, recordar per exemple que el nostre millor corredor va ser Vicent Sendra que es classifiqua 5t en la seua categoria, seguit d'Enrique Llambies que queda 10é i de Carlos Siscar en la posició 12.

     Ens toca fer memòria i no oblidar-nos dels nostres companys que van estar el dissabte i el diumenge repartint, ja, molts dels dorsals de la XXXIII Volta a Peu a Pego.
     Val la pena no oblidar-se dels 1653 corredors que van córrer en Xàbia en la carrera absoluta i pensar que el 2 de maig molt possiblement ens els trobarem a Pego, la qual cosa ens porta a haver de recapacitar com podrem controlar a tants corredors.
     Una altra cosa que hauríem de recordar és als 23 corredors que van passar de l'hora i deu minuts i que van arribar, alguns, a l'hora i trenta minuts, i cal pensar si anem hi ha poder mantindre aclarit el Pla de la Font i els carrers laterals del passeig Cervantes perquè puguen acabar estos corredors en unes condicions òptimes.

     Cal recordar també que en les carreres que es van disputar després, on van córrer els més jóvens també vam tindre representació de Dorsal 19, amb molt bons resultats com els de Cristina Bañuls Pastor que queda segona en la seua categoria, i també segon queda un altre pegolino, Carlos González.

     Hi ha moltes coses que veure i recordar d'una carrera, com és, com s'ha solucionat el problema del nostre corredor indetectable, com ha solucionat Joan el seu problema amb el xip?

     Molt poques coses ens queden per dir ja de la carrera de Xàbia, però hi haurà alguna que ens agradaria oblidar, però que hauríem de mantindre en la memòria perquè no ens tornara hi ha succeir a Calp i és que la vida és així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada