IN MEMORIAM

diumenge, 28 de juny del 2015

El I Relleu 24 X 1 hora a sigut GRAN.

     D'entre els molts problemes que ocasiona el ser tan lent a escriure, esta el que ja s'haja dit tot el que cal dir.

     I amb el I Relleu 24 X 1 hora de Pego a succeït, la majoria de la frases que utilitzaré ja les hauran escrit algun dels corredors de Dorsal 19 o les hauran llegit en qualsevol mitjà, per la qual cosa no crec que puga ser molt original.
      Quan imaginem un projecte, entre les moltes preguntes que ens fem esta la de si anem hi ha realitzar quelcom que val la pena? Està és la pregunta decisiva i la seua resposta és decisiva a l'hora de triar activitats i projectes i de perseverar en els mateixos. En Dorsal 19 quan realitzem una activitat la resposta sol ser afirmativa.
     I en el I Relleu 24 X 1 hora totes les respostes eren afirmatives, desitjàvem realitzar una activitat que donara a conéixer un poc més la carrera a peu en un ambient diferent del de les carreres populars a què estem acostumats i mostrar que no sols en els carrers i els camins pot córrer i competir un corredor popular.

     Somiávem amb un projecte així, un somni que ens van contar i que vam fer nostre, un somni que no es podia realitzar només amb tres, quatre o cinc persones que estigueren organitzant 24, 30 o 36 hores seguides, necessitàvem la implicació de tot un club, no la implicació de tots els corredors durant 24 hores, necessitàvem una sola hora de cada corredor i eixa xicoteta aportació serviria com a detonant per a una gran festa per a Dorsal 19 i de tots els corredors.

     M'agrada que es reconega la labor d'eixes persones que han estat tantes hores controlant perquè tot poguera eixir bé però el seu esforç no haguera servit de res sense la voluntat i les ganes que tot isquera bé de tots els que han participat d'alguna manera.
     Començant pels corredors que han portat el dorsal i el xip, que han posat un entusiasme i unes ganes que m'han sorprés, unes ganes i un entusiasme que han inculcat a tots els seus amics, familiars i corredors de Dorsal 19 perquè els ajudaren a córrer eixa hora el millor possible.

     L'èxit d'este I Relleu 24 X 1 hora esta basat en eixos 24 corredors que han transmés la seua il·lusió per córrer a altres corredors perquè feren la labor de llebres, que han transmés la seua passió per la carrera a peu a qui no podent córrer ha agafat una bicicleta i s'ha llançat a estar durant una hora corrent i animant al seu amic, que han sabut transmetre als seus més acostats perquè els donaren l'avituallament i les refrescants  esponges durant este extremadament calorós cap de setmana i els animaren durant eixa llarga hora, eixa multiplicació successiva de tantes xicotetes transmissions és la que ha aconseguit que eixos 300 quilòmetres siguen només una anècdota més.

     L'efecte multiplicador de tants xicotets esforços és el que ens ha permés veure els pares animant i recolzant durant una hora al seu fill o filla i inclús veure plorar de l'emoció al vore com acabaven la seua hora, eixe sentiment és el que a fet diferent esta activitat. I perquè he vist fills acompanyar i animar a son pare de totes les maneres possibles i perquè he vist a esposes, famílies senceres i amics vibrar d'emoció durant una hora és per tots eixos xicotets sentiments pel que l'I Relleu 24 X 1 hora a sigut GRAN.

     Gran perquè ha permés a molta gent veure durant una hora seguida a un corredor i veure el que de veritat ens succeïx als corredors, no sols – Me'n vaig a córrer, torne en una hora- o veure com comença una carrera i esperar durant una hora veure'l passar per un carrer o veure'l arribar a meta, ha mostrat el que ens succeïx durant una hora, han vist com va canviant la forma de córrer pel cansament, han vist com la nostra mirada va canviant la nostra expressió durant el pas dels quilòmetres, han vist com es pot arribar a patir per arribar a meta i és que hem mostrat a molta gent el que és la carrera a peu.

     Després, en altres entrades mostrarem i escriurem sobre les fredes xifres de quilòmetres, ritmes, velocitats i objectius complits, hui no calia escriure sobre els 307 quilòmetres i 21 metres, hui un dia després quan en el meu cap inclús sent i veig totes eixes xicotetes mostres d'amor per la carrera a peu és quan cal donar les gràcies i felicitar u per un a tots els que fan gran a Dorsal 19.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada