IN MEMORIAM

dijous, 25 de juny del 2015

Juansa i Alberto, el principi i la fi d'este repte.

     Podríem dir que ja tenim tancat l'horari del I Relleu 24 X 1 hora de Pego i demà si no hi ha cap canvi d'ultima hora els corredors que ens representaran seran els que ja tots coneixem, només ens queda per tant assignar als reserves les hores en què poden realitzar una substitució.


     I així ja tindrem totes les 24 hores completes.
     Ara només ens queda esperar que passen les hores fins al divendres 26 a les 21,00 hores perquè Juansa comence a sumar, primer metres i després quilòmetres pa què el dissabte a les 20,00 hores Alberto puga arribar al quilòmetre 300.
     No serà fàcil, però un repte no ha de ser-ho.
     Juansa i Alberto, el principi i la fi d'este repte, l'alfa i l'omega d'estes 24 hores corrents, i al mig unint-los tot Dorsal 19, per a passar un cap de setmana no ho oblidem disfrutant de la carrera a peu.
     Amics corredors de Dorsal 19, organitzem este esdeveniment no perquè Juansa comence i Alberto culmine un repte, ho organitzem perquè Juansa i Alberto siguen el principi i la fi d'un dia dedicat completament a la carrera a peu i eixe és realment el nostre repte.


      En la pròxima edició al repte d'aconseguir el nombre més gran de quilòmetres unirem la competició contra altres equips, però la primera edició és nostra.
     Ens reunirem estes 24 hores no sols per a córrer sinó també per a xarrar, menjar i beure. Per a aconseguir que siga així, no estaria mal triar unes hores per a assentar-nos tranquil·lament mentres els nostres companys van corrent les seues hores i revisar projectes, entrenaments, carreres i fer-ho junts.
     Tot corredor precisa d'un nord, d'un itinerari, d'un argument per a continuar corrent i entrenant, no pot ser una simple successió d'entrenaments i carreres sense sentit, i són estes activitats els llocs ideals perquè trobem el nostre objectiu o el confirmem.


     En fi, el I Relleu 24 X 1 hora de Pego, va hi ha fer-se realitat, aprofitem-nos i passem un bon cap de setmana rodejats de carreres, quilòmetres, entrenaments i sobretot de corredors.

RESERVES.
20:00 a 00:00.- Ramon Alemany. “Ramon”
01:00 a 05:00.- Jose Manuel Gimenez. “Gimenez”
06:00 a 10:00.- Joan Antoni Folques. “Juanan”
11:00 a 15:00.- Amadeo. “Amadeo”

16:00 a 20:00.- Ximo Femenia. “Ximo”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada