IN MEMORIAM

diumenge, 14 de juny del 2015

Premis, celebracions, reconeixements i gales

     Cap de setmana este ple de premis, celebracions, reconeixements i gales, actes tots ells que començaren el divendres amb la Gala del 19 Circuit a la Marina Alta.


     El divendres es van entregar els premis als guanyadors del Circuit de la Marina Alta i el dissabte Dorsal 19 entregá els premis als guanyadors del Circuit del nostre club, i ho vam fer en la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego, com podem comprovar molts sopars i molts esdeveniments que celebrar.
     Moltes vegades no s'entén bé els trofeus en un esport tan popular com la carrera a peu, jo diria que estos dies hem premiat als corredors que han entrat per davant dels altres i que s'ha notat el seu esforç per aconseguir-ho, s'ha buscat premiar als que han arribat primer a la meta, no comparar a ningú. S'ha premiat als més destacats, no a uns que són millors que altres.
     En el 19 Circuit a Peu a la Marina Alta hi ha hagut molts premiats, estan els que van rebre els premis en la Gala d'entrega de Trofeus de la Marina, estan els que van rebre els premis en la Gala d'Esports de Pego i és fàcil que cada club hi haja premiat als seus millors classificats en la Marina i en tots els casos cap d'ells és millor que els altres.

     Són les particularitats de la carrera a peu ja que al cap i a la fi tots els participants del Circuit a la Marina estan, perquè s'ho han guanyat, en eixe quadro d'honor que és la classificació final de la Marina. Un quadro d'honor on estan tots els corredors que s'han esforçat per acabar-lo.
     Premis en-donem molts en Dorsal 19 en una temporada, ens agrada, lloem més l'esforç per millorar i elogiem menys les dots innats del corredor i és que cada un de nosaltres posseïx els suficients merits per a pujar a un escenari per a arreplegar el seu premi, ens succeïx igual que a una llanterna de mà que la seua llum pot ser molt útil en plena foscor, però ve a ser supèrflua i imperceptible al sol del migdia. No obstant això, açò no significa que la seua llum siga roïna, encara que és dèbil. La majoria de nosaltres no arrepleguem premis perquè siguem mals corredors, no els arrepleguem només perquè som un poc més dèbils.

     En fi, felicitar a tots els corredors del Circuit a la Marina per haver triat este esport. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada